Firma » Biznes

W co inwestować w 2013 roku – darmowy webinar z Sebastianem Urbańskim

W najbliższy czwartek, 10 stycznia br. o godzinie 20:30, odbędzie się konferencja on-line „W co inwestować w 2013 roku”, w trakcie której przedstawiona zostanie analiza trendów rynkowych dla inwestorów. Spotkanie poprowadzi znany inwestor i ekspert rynków walutowych - Sebastian Urbański.

Organizowany przez Szkołę Forex webinar skoncentruje się na długoterminowej analizie trendów rynkowych, których można się spodziewać w 2013 roku. Sebastian Urbański będzie mówił o różnych instrumentach: kontraktach, złocie, walutach, w tym o również szwajcarskim franku, co może mieć szczególne znaczenie dla osób posiadających kredyt w tym nominale. Prelegent opowie o tym,
w jakim kierunku będą kształtowały się ceny w 2013 roku oraz przedstawi szacowane ruchy cen umożliwiające duże zyski z jednego wejścia w inwestycję.

─ W trakcie webinaru chcę, aby uczestnicy dowiedzieli się, jak zarabiać na spadkach i wzrostach, obserwując to, co aktualnie dzieje się z walutami, a w szczególności przewidując, w jakie waluty banki, instytucje i znaczący inwestorzy długoterminowi będą inwestować, co pozwoli nam przewidzieć trendy i fale, na które możemy skierować nasze działania. Poruszę temat tego, dlaczego obecnie instytucje masowo sprzedają jena japońskiego oraz opowiem o "trikach" pomagających w inwestycji, np. o metodzie otwarcia roku, determinującej kierunek wzrostów lub spadków przez nadchodzący rok – mówi Sebastian Urbański.

Konferencja on-line przewiduje sesję pytań i odpowiedzi. Będzie trwała 2 godziny. Liczba miejsc jest ograniczona do 1000 osób, dlatego organizatorzy proszą o pilnąhttp://powerforex.pl

O prelegencie:

Sebastian Urbański – od 10 lat zajmuje się inwestowaniem, na początku
w akcje, następnie w fundusze inwestycyjne, opcje i kontrakty terminowe futures. Od 2004 roku inwestuje na rynku Forex. Po wielu doświadczeniach, szkoleniach i mentoringu z najlepszymi inwestorami, zbudował własną strategię: swing trading oraz scalping, której teraz uczy innych. Pod koniec 2009 roku założył „Szkołę Forex”. Organizuje webinaria  szkoleniowe,
w których uczestniczy blisko tysiąc osób. Wyszkolił już 340 inwestorów.  Udowodnił swoją skuteczność na żywo, prowadząc konto live, na którym osiągnął zyski 67% w ciągu 4 m-cy - inwestycję obserwowało na żywo
115 osób. Ma 30 lat, ma żonę i dwójkę dzieci, mieszka na Teneryfie. Prywatnie pasjonat fitness, inwestycji w nieruchomości i kite surfingu.

Anna Sobolewska