Gospodarka » Żywność

W Gdańsku otworzyli kolejnego Lidla!

Trzynasty Lidl w Gdańsku już działa. 20 sierpnia otwarto sklep przy ul. Chrobrego 75. Promocyjne ceny z tej okazji potrwają jeszcze pięć dni, do 30 sierpnia.

W trzynastym sklepie sieci Lidl w Gdańsku znaleźć będzie można ofertę tygodni tematycznych z produktami charakterystycznymi dla różnych kuchni świata oraz bogatą ofertę tekstyliów i artykułów przemysłowych, które w Lidlu pojawiają się średnio dwa razy w tygodniu. W nowej placówce z okazji otwarcia klienci będą mogli nabyć m.in. szeroki asortyment akcesoriów kuchennych oraz atrakcyjnych zabawek.

Obiekt sieci Lidl w Gdańsku zlokalizowany przy ul. Chrobrego 75 ma powierzchnię sali sprzedaży wielkości 1400 m2. Do obsługi sklepu zatrudnionych zostało około 25 osób. Placówka będzie czynna od poniedziałku do soboty w godzinach od 8:00 do 21:00, a w niedzielę od 9:00 do 19:00. Dodatkowo dla wygody  zmotoryzowanych klientów przygotowano około 100 miejsc parkingowych.

informacje_ms