Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

W marcu jak w garncu czyli mieszanka rabatów w Parku Handlowym Matarnia

Wiosna zbliża się wielkimi krokami, mimo to wielbiciele białego puchu nadal szukają ośnieżonych stoków. 13 marca, w Dzień Wielkich Okazji, Park Handlowy Matarnia zadba zarówno o szafy narciarzy, jak i miłośników wiosennych promieni słońca, zachęcając ich do skorzystania z mocy zniżek.

Wiosna w tym roku przyszła bardzo wcześnie, ale koneserzy szusowania na stokach nie ustają w poszukiwaniach korzystnych warunków narciarskich. Zanim spakują walizki, powinni zajrzeć do Ski Team Pro Shop, który na Dzień Wielkich Okazji przygotował promocyjną ofertę na wszystkie produkty zimowe. Odzież, bieliznę termoaktywną, buty zimowe i buty narciarskie, narty i deski snowboardowe będzie można tego dnia kupić nawet za połowę ceny.

Tych, którzy nie mogą doczekać się słońca, salony w Parku Handlowym Matarnia zachęcą do uzupełnienia wiosennej garderoby. 13 marca sklep Reserved zaproponuje klientom 20% rabatu na całą kolekcję. Również w Cubus nową ofertę będzie można kupić 20% taniej, a w godzinach 14:00 - 20:00 uzyskać dodatkowy upust na spodnie dżinsowe. Aby nowa stylizacja była kompletna, warto zajrzeć do salonu CCC. Buty
z wiosenno-letniej kolekcji - kozaki, botki w odcieniach ciepłego brązu i kremowej bieli, trzewiki w świeżych odcieniach czerwieni, żółci i błękitu, klasyczne czółenka
i wygodne koturny, oksfordki, jazzówki, trampki i tenisówki - będą tego dnia 20% tańsze. Stroju dopełni biżuteria z salonu jubilerskiego YES, który każdy zakup za minimum 300 zł będzie premiował bonem o wartości 50 zł.

Zanim zrzucimy czapki i szaliki i wystawimy się na promienie słońca, warto zadbać
o urodę i zdrowie. W Dzień Wielkich Okazji sklep Super-Pharm zaoferuje emolienty do twarzy i ciała marki Dermedic za połowę ceny. W perfumerii Douglas przy zakupie zapachu Trussardi otrzymamy balsam do ciała Trussardi My Name w prezencie.
O paznokcie pań i panów zadba salon Everynails, w którym tego dnia manicure będzie kosztował 15% taniej. Natomiast salon Main Optic zaprosi na bezpłatne badanie wzroku.

Pełna lista ofert przygotowanych na Dzień Wielkich Okazji i szczegóły promocji znajdują się na stronie www.matarnia.parkhandlowy.pl.

Maria Szwed