Moda » Odzież

W środę 13-tego kupimy taniej w Porcie Łódź

Pierwszy w tym roku Dzień Wielkich Promocji w Porcie Łódź to szansa na zakupy z rabatem nawet do 60%. Dodatkowo tego dnia za 100 zł wydane w sklepie partnerskim Klubu Rodzinnego, biorącym udział w akcji, każdy Klient otrzyma prezent – słuchawki marki Philips.

Do akcji „13-tka” w tym miesiącu przyłączyły się m. in. Deichmann, Top Secret, Quiosque, Big Star, Diverse, Venezia i Wojas. Dzień Wielkich Promocji to idealny czas by skompletować wymarzony strój na trwający karnawał. Dzięki rabatom, upatrzone wcześniej kreacje czy buty zakupimy znacznie taniej. W promocyjnych cenach dostępne będą też akcesoria - bransoletki z serii biżuterii Castel, 30% mniej zapłacimy także za wykonanie hybrydowego manicure i pedicure w Celebrities Nail Bar.

Styczniowa „13-tka” to też wielka gratka dla miłośników sprzętu RTV i AGD. Sklep Saturn przygotował rabaty na dostępny asortyment. Promocyjne ceny zaznaczone będą żółtym kolorem. Natomiast Go Sport zaprasza Klientów, którzy nie zapominają dbać o swoją kondycję także zimą. Sklep oferuje 20% rabatu na drugi, przeceniony produkt. Środa 13 – tego to dobry dzień na rodzinne zakupy z dziećmi, dla których niespodziankę przygotował sklep YellowHead – każdy komplet klocków Lego tańszy o 10%. Natomiast po całym dniu zakupów, restauracja Vegemania zaprasza na greckie i jaglane kotleciki w cenie 10 zł.

Pierwsza w tym roku „13 – tka” zostanie zaakcentowana prezentem dla Klientów za dokonane zakupy. Każdy, kto tego dnia zrobi zakupy za min. 100 zł w sklepach Partnerów Klubu Rodzinnego biorących udział w „13-tce”, otrzyma w prezencie słuchawki Philips Strada CitiScape.

Szczegółowe informacje dotyczące sklepów i promocji znajdują się na stronie www.portlodz.pl

beyondpr