Dom » Budownictwo

Wakacyjne atrakcje i promocje w Krainie Zabawy TĘCZA

Największy warszawski park zabaw dla dzieci, Kraina Zabawy TĘCZA zaprasza wszystkie maluchy, które spędzają lato w mieście do skorzystania ze specjalnych wakacyjnych promocji

Nowe stołeczne centrum rozrywki dla dzieci mieszczące się w CH Skorosze (www.tecza-skorosze.pl) wprowadziło w okresie całych wakacji, od początku lipca do końca sierpnia br., 20 procentowy rabat na całodniowe bilety wstępu dla najmłodszych. Poza tym osoby, które w czasie wakacji będą chciały w Tęczy urządzić dziecięcą imprezę dla co najmniej 10 osób dostaną gratis jedną z trzech dostępnych w centrum salę urodzinową.

Tęczowe atrakcje

W parku zabaw, który powstał jesienią ubiegłego roku, wciąż przybywa atrakcji. W tym roku centrum, zajmujące ogromną powierzchnię 1000 mkw., wzbogaciło się o nowe zabawki i karuzele oraz popularne wśród małych zwolenników motoryzacji, symulatory samochodowe.
Maluchy odwiedzające Tęczę najbardziej oblegają liczne trampoliny i zjeżdżalnie, na których mogą skakać i ślizgać się by zanurkować w morzu kolorowych piłek. Na terenie parku znajduje się 15 zjeżdżalni tubowych i spiralnych, labirynty, ścianki wspinaczkowe, wieże i podwieszane mosty. Atrakcją są również armatki pneumatyczne, gdzie dzieciaki toczą bitwy, używając tęczowej amunicji.
Dla maluszków, które nie ukończyły 3 roku życia w centrum wyznaczona jest bezpieczna strefa ze specjalnymi konstrukcjami i urządzeniami przeznaczonymi dla najmłodszych dzieci. Plac zabawy wyposażony został w domki, zjeżdżalnie, samochodziki i suche baseny do nurkowania w barwnych piłkach.

Kolorowe szaleństwo

Centrum rozrywki mieszczące się na warszawskich Skoroszach to wymarzone miejsce do szaleństw urwisów w wieku od 1 roku do 10 lat. Podczas weekendu  park przeżywa często prawdziwe oblężenie. Kiedy aura nie sprzyja Tęczę odwiedza wtedy nawet 1,5 tys. osób. Tradycją stało się już regularne organizowanie w parku różnego rodzaju imprez tematycznych i okolicznościowych dla najmłodszych.
Tęcza dysponuje również kawiarenką dla rodziców, skąd w komfortowych warunkach mogą obserwować bawiące się pociechy i korzystać z barku zaopatrzonego w słodkie smakołyki. Teraz kawiarnia, w której dostępny jest hot spot, może pomieścić aż 60 osób.

Wychodząc naprzeciw potrzebom swoich gości w Krainie wprowadzone zostały tańsze bilety w godzinach rannych (Tanie poranki) oraz bilety godzinne w cenie już od 10 zł. Zaproszenie do Tęczy można wylosować również biorąc udział w konkursach organizowanych na łamach prasy i na portalach internetowych.

o Kraina Zabawy Tęcza

Centrum zaprasza od poniedziałku do piątku w godz. 10.00 - 21.00, w soboty w godz. 9.00 - 21.00 i niedziele w godz. 9.00 - 20.00
W dni powszednie bilet wstępu bez ograniczenia czasowego kosztuje 20 zł, a w piątek, sobotę i niedzielę 30 zł. Rodzice i opiekunowie mają wstęp wolny. Stałym klientom Kraina oferuje karnety. W dni powszednie do godz. 12.00 można kupić godzinną wejściówkę w cenie 10 zł, a od godz. 12.00 w cenie 15 zł (w piątek 18 zł).

Więcej na www.tecza-skorosze.pl

Kraina Zabawy Tęcza