Technologie » Internet

Warszawski oddział Grupy medialnej PTWP SA w nowym miejscu

Warszawski oddział Grupy PTWP SA, w tym redakcje Miesięcznika Gospodarczego Nowy Przemysł oraz magazynów Farmer i Rynek Spożywczy a także portali dlahandlu.pl, farmer.pl, gieldarolna.pl, portalspozywczy.pl, propertynews.pl i wnp.pl, ma nową siedzibę.

To budynek Roma Office Center przy ul. Nowogrodzkiej 47a. Zmiana adresu jest konsekwencją dynamicznego rozwoju firmy.

Grupa PTWP SA jest wydawcą Miesięcznika Gospodarczego Nowy Przemysł, portalu wnp.pl i kilkunastu wiodących portali branżowych, a także organizatorem spotkań biznesowych, szkoleń i konferencji, na czele z Europejskim Kongresem Gospodarczym (European Economic Congress – EEC). Łącznie w grupie medialnej PTWP pracuje ponad 100 osób. Siedziba główna mieści się w stolicy Górnego Śląska, w biurowcu Katowice Business Point.

Firma od kilkunastu lat sukcesywnie powiększa skalę działalności, udoskonala usługi, produkty i wzmacnia zespół. W ostatnim czasie do grupy medialnej dołączyło kilkunastu pracowników, Miesięcznik Gospodarczy Nowy Przemysł zyskał pierwszego zastępcę redaktora naczelnego (został nim Jacek Ziarno), rozbudowano m.in. dział promocji, sprzedaży i kolportażu. Należące do Grupy PTWP SA tytuły poszerzają swoje redakcje.

Konsekwencją dynamicznego rozwoju grupy jest m.in. większe biuro warszawskiego oddziału PTWP. W nowej siedzibie w budynku Roma Office Center przy ul. Nowogrodzkiej 47a pracuje ponad 30 osób.

Wraz z adresem zmieniły się także numery telefonów do poszczególnych redakcji:

·         Dlahandlu.pl, Rynek Spożywczy tel. 22 550 69 23

·         Farmer tel. 22 550 69 03

·         Nowy Przemysł tel. 22 550 69 21

·         Propertynews.pl tel. 22 550 69 19

·         Rynek Zdrowia tel. 22 550 69 10

Informacje o Grupie PTWP SA:

Polskie Towarzystwo Wspierania Przedsiębiorczości powstało w Katowicach w 1995r. Grupa PTWP SA jest wydawcą m.in.: Miesięcznika Gospodarczego Nowy Przemysł, czasopisma Rynek Spożywczy, miesięcznika Rynek Zdrowia i miesięcznika Farmer oraz organizatorem spotkań biznesowych, konferencji i szkoleń, na czele z Europejskim Kongresem Gospodarczym – European Economic Congress (EEC) – jedną z najbardziej prestiżowych imprez odbywających się w Europie Centralnej.

Grupa PTWP SA posiada 70 proc. udziałów w PTWP-ONLINE Sp. z o.o., do której należą branżowe portale m.in.: wnp.pl, propertynews.pl, rynekzdrowia.pl, portalspozywczy.pl, dlahandlu.pl, rynekaptek.pl, portalsamorzadowy.pl, farmer.pl oraz serwis gieldarolna.pl.

Zapraszamy na stronę www.ptwp.pl.

ImagoPR