Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Warsztaty z Anetą Wątor w Serenadzie – jak być skuteczną, zamiast wiecznie zajętą?

W czasach wiecznego pędu i zbyt dużej ilości obowiązków, ciężko skupić się na tym, co dla nas szczególnie ważne. Stres, zmęczenie i pośpiech tylko pogłębiają napięcie i powodują chaos.

Zamiast skupiać się na obowiązkach, warto znaleźć czas dla siebie – rozwój pasji, dbałość o zdrowie i chwile spędzone w gronie najbliższych wynagrodzą trud podjęty w uporządkowanie swoich priorytetów. Pomoże w tym metoda Kaizen, którą przybliży uczestniczkom warsztatów w Serenadzie Aneta Wątor – trenerka i autorka szkoleń. Spotkanie pt. „Zarządzanie sobą w czasie z Kaizen – jak być skuteczną, zamiast wiecznie zajętą?” odbędzie się 20 maja w Świecie Książki w Centrum Serenada w trzech turach: o 16.45, 18.15 oraz 19.45

Podczas warsztatów „Zarządzanie sobą w czasie z Kaizen – jak być skuteczną, zamiast wiecznie zajętą?” każda z uczestniczek będzie miała niepowtarzalną okazję, aby poznać techniki, dzięki którym ustalanie priorytetów i zarządzenie czasem stanie się znacznie łatwiejsze. Spotkanie w Serenadzie poprowadzi Aneta Wątor – certyfikowana trenerka Kaizen, która doskonale wie jak zmotywować, przekazać wiedzę i zarazić entuzjazmem do działania. Swoim wieloletnim doświadczeniem szkoleniowca i motywatora, dzieli się poprzez autorskie książki, e-booki oraz kursy online. Pomogła już ponad 3000 kobiet rozwinąć swój biznes poprzez spotkania Kobieta w biznesie.

Metodyka Kaizen polega na zwiększeniu efektywności i udoskonaleniu życia. Dzięki metodzie podejmowania małych kroków w działaniu, zmniejsza się strach przed zmianami, co prowadzi do uaktywnienia twórczego myślenia i skutecznego osiągania swoich celów.

Zarządzanie sobą w czasie z Kaizen - jak być skuteczną, zamiast wiecznie zajętą? to już trzecie z cyklu czterech majowych spotkań odbywających się dla mam w Serenadzie. Kolejne warsztaty odbędą się 27 maja i poprowadzi je Monika Mrozowska.

Klub MAM MOC Centrum Serenada to wyjątkowy program skierowany do obecnych i przyszłych mam. Dołączenie do klubu jest bezpłatne i daje wiele korzyści. Aby otrzymać kartę członkostwa, wystarczy wypełnić formularz, który znajduje się w naszym Punkcie Informacyjnym.

Wszystkie mamy uczestniczące w spotkaniu będą miały możliwość pozostawienia swoich pociech w Bricks 4 Kidz (od 3. roku życia) oraz w Leopark (od 4. roku życia).

Wstęp na warsztaty jest wolny, można się na nie zapisać pod numerem telefonu: 512 718 635.

Liczba miejsc jest ograniczona.

ATrawina