Firma » Biznes

We wrześniu kolejny „MBA OPEN DAY W KOŹMIŃSKIM”

W pierwszej połowie września w Akademii Leona Koźmińskiego odbędą się dni otwarte dla kandydatów na studia MBA. Uczestnictwo w spotkaniu to doskonała okazja, aby poczuć atmosferę, która panuje na zajęciach w jednej z najlepszych biznesowych uczelni w Polsce.

W ramach „MBA OPEN DAY W KOŹMIŃSKIM”, 12 września br. uczestnicy wysłuchają ciekawych prelekcji dotyczących studiów MBA. Zajęcia z ekonomii poprowadzi dr Jacek Tomkiewicz. Z kolei prof. Robert Rządca wspólnie z uczestnikami będzie szukał odpowiedzi na pytanie czy można racjonalnie i skutecznie nawiązywać relacje i budować koalicje w biznesie. Zajęcia te odbędą się w formie warsztatów z negocjacji.

Organizowane spotkanie da możliwość sprawdzenia jak wyglądają zajęcia na studiach MBA w Akademii Leona Koźmińskiego, będzie też doskonałą okazją, aby porozmawiać z organizatorami studiów na temat praktycznych szczegółów dotyczących programu.

Akademia Leona Koźmińskiego, oprócz standardowej, ogólnej formuły studiów MBA wprowadzającej do zarządzania biznesem – „Executive MBA”, które notowane są aż na 45 miejscu w rankingu programów EMBA „Financial Times”, ma w swojej ofercie również specjalistyczne programy MBA dostosowane do potrzeb różnych branży: „MBA Finanse”, „MBA IT”, „MBA dla kadry medycznej”, „MBA dla inżynierów” czy „MBA HR”. Dzięki nim można zdobyć nie tylko dyplom MBA, lecz także potwierdzenie kompetencji w określonej dziedzinie.

Akademia Leona Koźmińskiego jest jedyną uczelnią w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej, która posiada najważniejsze akredytacje biznesowe: EQUIS, AACSB, AMBA oraz CEEMAN. Koźmiński jest również najwyżej notowaną polską szkołą w rankingach „Financial Times”.

Szczegóły wydarzenia można odnaleźć na stronie uczelni.

Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy!

RedPen