Gospodarka » Żywność
Wędliny bez konserwantów na święta
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Od pewnego czasu na rynku spożywczym można zaobserwować trend wybierania wędlin najwyższej jakości. W związku z tymi oczekiwaniami, producenci bardziej zwracają uwagę na stopień mięsności, a także częściej eliminują dodatki do żywności. A to dlatego, że coraz więcej osób zwraca uwagę na skład kupowanych produktów i chętniej kupuje wędliny całkowicie pozbawione konserwantów. „W ofercie Madej Wróbel można znaleźć takie propozycje. W naszej tzw. „linii bez konserwantów” znajdują się: szynka, schab i boczek, które nie zawierają ani glutaminianu sodu, ani sztucznych barwników, fosforanów, czy azotynów – wymienia przedstawicielka Madej Wróbel. Są to produkty przygotowywane na bazie ekstraktów roślinnych, wyjątkowo soczyste, a jednocześnie kruche.
Takie wyroby są poszukiwane szczególnie w okresie świątecznym. Z naszych obserwacji wynika, że zmieniamy nasze podejście do mięsa i wędlin – wzrasta świadomość tego, co jemy – mówi Magdalena Matynia. Chcemy jeść po prostu zdrowo, zwracamy szczególną uwagę na skład produktów mięsnych.
Wędlina bez konserwantów oznacza również idealny balans i zrównoważenie smaku. Produkty Madej Wróbel są delikatne i jednocześnie wyraziste w smaku, przygotowane z wysokiej jakości mięsa. Polecamy je całym rodzinom, nie tylko od święta. Jeśli zależy nam na produktach zdrowych, a jednocześnie doskonałych w smaku, warto sięgnąć po „linię bez konserwantów” Madej Wróbel: szynkę, schab i boczek rolowany – zachęca Magdalena Matynia.
Madej Wróbel to firma rodzinna, założona w Rudzie Śląskiej w 1992 roku. Ten producent bogatego asortymentu wędliniarskiego znany jest przede wszystkim z doskonałej jakości kiełbas na każdą okazję. Wszystkie wyroby są przygotowane według unikatowych receptur z wyselekcjonowanych składników: mięsa i przypraw.
Komentarze (0)