Firma » Reklama

Widoczne oszczędności w Twojej flocie

Pod takim hasłem przebiega najnowsza ogólnopolska kampania bilbordowa firmy ochroniarskiej Juwentus dedykowana usłudze lokalizacji GPS. Przy ulicach największych miast w Polsce pojawiło się łącznie ponad 930 billboardów.

Generowanie oszczędności dzięki monitoringowi GPS zyskuje coraz więcej zwolenników. Wyposażenie pojazdów firmowych w nadajniki pozwala nie tylko na wydajne zarządzanie flotą służbową, a również na obniżenie wydatków firmy. Klienci cenią sobie funkcjonalność map, na których prowadzony jest monitoring, a także przyjazny w obsłudze system tworzenia raportów.

Firma Juwentus każdego miesiąca obejmuje monitoringiem pojazdy w dziesiątkach przedsiębiorstw, ale także wśród klientów indywidualnych w całej Polsce.

Kampania „Widoczne oszczędności w Twojej flocie" służy przede wszystkim zaprezentowaniu Klientom możliwości, z jakich mogą skorzystać, aby już od pierwszego miesiąca korzystania z usługi lokalizacji GPS cieszyli się z oszczędności w eksploatacji samochodów w swojej firmie.

Urządzenie można zakupić, bądź dzierżawić. Można również przez okres 4 miesięcy bezpłatnie przetestować system. Wtedy we wskazanych pojazdach bezpłatnie zamontowane zostaną sterowniki firmy Juwentus i przekazane zostanie oprogramowanie, które umożliwia indywidualną obserwację pojazdów oraz łatwe tworzenie rozmaitych raportów i analiz. W odróżnieniu od wielu firm Juwentus udostępnia je bezpłatnie.

Firma gwarantuje również szybki montaż urządzeń. Przeprowadzają go etatowi instalatorzy, a nie podwykonawcy. Samochód można podstawić do warsztatu lub wezwać instalatora, który przyjedzie we wskazane miejsce postoju pojazdu. Wielu klientów docenia wynikającą z tego znaczną oszczędność czasu

Monitorowanie sygnałów z nadajników i obsługę alarmów z pojazdów prowadzą całodobowo operatorzy Centrum Monitorowania. W przypadku kradzieży pracownicy firmy działają natychmiastowo. Juwentus ma ponad 100 załóg interwencyjnych w całej Polsce, które reagują bezzwłocznie po otrzymaniu polecenia od operatora.

To jednak nie wszystkie zalety usługi lokalizacji GPS. Montując urządzenie klienci otrzymują w PZU dodatkowe 10 proc. zniżki w składce AC, po wcześniejszym uwzględnieniu wszystkich przynależnych zniżek i rabatów.

Kampania billboardowa firmy Juwentus potrwa do końca stycznia.

adStone