Gospodarka » Żywność
Wielkanocne babeczki z masą krówkową HELIO
![]() |
Zobacz więcej zdjęć » |
Dzięki nowemu waniliowemu smakowi masy krówkowej HELIO, zyskują one jeszcze bardziej aksamitny i delikatny charakter.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Przepis na wielkanocne babeczki z masą krówkową HELIO
SKŁADNIKI:
- 12 szt. ulubionych babeczek (domowych lub gotowych)
- 1 puszka masy krówkowej o smaku waniliowym HELIO
- 250 g serka mascarpone
- 50 g masła
- Bakalie HELIO Natura (orzechy, rodzynki, wiórki kokosowe)
WYKONANIE:
- Masło ucieramy z mascarpone, a następnie stopniowo dodajemy masę krówkową HELIO o smaku waniliowym - aż do uzyskania gładkiego kremu
- Gotowy krem przekładamy do rękawa cukierniczego i dekorujemy nim babeczki.
- Wierzch posypujemy ulubionymi bakaliami HELIO Natura
- Gotowe babeczki wkładamy na 30 minut do lodówki, aby krem lekko stężał.
Efekt? Puszyste, kremowe i niezwykle dekoracyjne babeczki, które staną się gwiazdą wielkanocnego stołu! Spróbuj i przekonaj się, jak prosto można stworzyć coś wyjątkowego.
Nadesłał:
EWAM1432
|
Komentarze (0)