Gospodarka » Żywność

Wielkanocne babeczki z masą krówkową HELIO

Wielkanocne babeczki z masą krówkową HELIO
Zobacz więcej zdjęć »
Wielkanoc to czas rodzinnych spotkań i pysznych, domowych wypieków. Jeśli szukasz pomysłu na wyjątkowy deser, który zachwyci zarówno smakiem, jak i wyglądem, koniecznie wypróbuj wielkanocne babeczki z masą krówkową HELIO!

Dzięki nowemu waniliowemu smakowi masy krówkowej HELIO, zyskują one jeszcze bardziej aksamitny i delikatny charakter.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przepis na wielkanocne babeczki z masą krówkową HELIO

SKŁADNIKI:

  • 12 szt. ulubionych babeczek (domowych lub gotowych)
  • 1 puszka masy krówkowej o smaku waniliowym HELIO
  • 250 g serka mascarpone
  • 50 g masła
  • Bakalie HELIO Natura (orzechy, rodzynki, wiórki kokosowe)

WYKONANIE:

  1. Masło ucieramy z mascarpone, a następnie stopniowo dodajemy masę krówkową HELIO o smaku waniliowym - aż do uzyskania gładkiego kremu
  2. Gotowy krem przekładamy do rękawa cukierniczego i dekorujemy nim babeczki.
  3. Wierzch posypujemy ulubionymi bakaliami HELIO Natura
  4. Gotowe babeczki wkładamy na 30 minut do lodówki, aby krem lekko stężał.

Efekt? Puszyste, kremowe i niezwykle dekoracyjne babeczki, które staną się gwiazdą wielkanocnego stołu! Spróbuj i przekonaj się, jak prosto można stworzyć coś wyjątkowego.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

EWAM1432

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »