Firma » Bankowość

Wiosenne promocje Diners Club: karty Klasyczna i LOT tańsze o połowę

Opłata roczna w kartach Diners Club Klasyczna i LOT zakupionych do końca czerwca będzie niższa aż o połowę. Promocja dotyczy zarówno klientów firmowych jak i indywidualnych.

Opłata roczna w kartach Diners Club Klasyczna i LOT zakupionych do końca czerwca będzie niższa aż o połowę. Promocja dotyczy zarówno klientów firmowych jak i  indywidualnych.

Klienci, którzy do 30 czerwca 2017 r. wystąpią o wydanie nowych lub kolejnych kart Diners Club Klasycznej lub LOT (najlepszej karty w podróży biznesowej – wg plebiscytu Business Traveller Awards 2016) skorzystają z pierwszej opłaty rocznej niższej aż o połowę. Promocją objęte są zarówno karty firmowe jak i indywidualne.

Karty Diners Club LOT i Klasyczna zostały stworzone z myślą o aktywnych podróżnikach, przedsiębiorcach i  osobach często udających się w podróże biznesowe. Jak pokazują badania Diners Club, już 53 proc. MŚP wysyła pracowników w delegacje. Polacy coraz chętniej wyjeżdżają również na wczasy – w minione lato urlop turystyczny poza miejscem zamieszkania zaplanowało 60 proc. rodaków, a 70 proc. wyjeżdżających za granicę deklarowało, że zamierza się ubezpieczyć z  tego tytułu.

- Z kartą Diners Club zarówno turyści jak i ci, którzy wyjeżdżają służbowo, w podróżach zagranicznych nie muszą martwić się o dodatkową polisę, gdyż karty w swoim standardzie oferują kompleksowe ubezpieczenie podróży zagranicznej sięgające aż do 1 mln zł. Posiadają także szeroki pakiet usług dodatkowych, które zwiększają komfort i jakość podróżowania – mówi Monika Grabowska z Diners Club Polska. - Nasze produkty cieszą się dużym uznaniem na rynku. Karta LOT już dwukrotnie z  rzędu została nagrodzona w  prestiżowym plebiscycie Business Traveller Awards na najlepszą kartę w podróży biznesowej. W 2016 r. zajęła pierwsze miejsce w rankingu, a w 2015 r. drugie – dodaje Monika Grabowska z Diners Club.

karolinqaa3@buziaczek.pl