Firma » Biznes

Wirtualna wycieczka po Touax

Touax ściśle utożsamia się ze swoimi rozwiązaniami. Z tego też powodu firma skorzystała z technologii modułowej, opartej na kontenerach, przygotowując swoje całoroczne biura we Wrocławiu, Poznaniu, Katowicach, Warszawie i Gdańsku.

Co ciekawe, od teraz są one dostępne dla szerszego grona odbiorców, potencjalnie zainteresowanych obiektami modułowymi. A to za sprawą wirtualnych wycieczek, które przedsiębiorstwo wprowadziło na stronie  www.touax.pl.

Budownictwo modułowe daje ogromne możliwości elastycznego dostosowania obiektu do jego funkcji. Należy także podkreślić, że niejednokrotnie obiekty przygotowane dla naszych klientów, posiadające elegancką elewację, sieci komputerowe, systemy kontroli dostępu, klimatyzację zapewniły im tak wysoki komfort użytkowania, że przestawały być pomieszczeniami tymczasowymi – i ostatecznie firmy przenosiły się do nich na stałe – mówi Jacek Staniszewski, Dyrektor Generalny Touax. Narzędzie wirtualnych wycieczek umożliwia natomiast potencjalnym klientom przekonanie się o tym w wygodny sposób, na przykładzie zrealizowanych już budynków – zaznacza.

Takie obiekty to obecnie liczne opcje wykończenia i wyposażenia, tak aby móc stworzyć w nich funkcjonalne i komfortowe miejsce pracy. Dzięki temu konstrukcje modułowe wykorzystywane są już nie tylko jako, powszechnie znane, tymczasowe pomieszczenia na budowach. Z powodze­­­­­­niem służą też jako zaplecze imprez sportowych i kulturalnych, a nawet całoroczne placówki dydaktyczne – szkoły i przedszkola – czy przestrzenie biurowe. Dodatkowo decydując się na rozwiązania w technologii modułowej zyskuje się możliwość postawienia biura w szybkim terminie, nawet kilku tygodni. Ponadto, budynki są skalowalne, dzięki czemu można je zmniejszać i powiększać w zależności od aktualnych potrzeb. W związku z tym jest to idealne rozwiązanie dla firm, które potrzebują elastycznych powierzchni dla swoich pracowników.

Wycieczki po Touax składają się z wielu panoramicznych zdjęć, obejmujących między innymi najważniejsze elementy budynków modułowych: elewację zewnętrzną, sekretariat, sale konferencyjne, pomieszczenia biurowe, ciągi komunikacyjne, zaplecze kuchenno-sanitarne oraz gabinety. Daje to możliwość klientom na poznanie różnych rozwiązań i szerokich możliwości, a także atmosfery i unikalnych cech takich obiektów.

Zapraszamy do obejrzenia wirtualnej wycieczki Touax klikając w link

Touax
http://