Firma » Praca

Wirtualne Targi Pracy Monsterpolska.pl po raz trzeci

Poszukujący pracy internauci po raz kolejny będą mogli skorzystać z możliwości udziału w Wirtualnych Targach Pracy Monsterpolska.pl. Trzecia już edycja targów odbędzie się w dniach 10-14 października 2011 roku.

Wirtualne Targi Pracy Monsterpolska.pl zostały przygotowane z myślą o dysponujących małą ilością wolnego czasu pracodawcach oraz kandydatach. Jest to połączenie unikalnej technologii 3D z funkcjonalnością tradycyjnych targów.

Internauci otrzymają niepowtarzalną szansę zapoznania się z kulturą organizacyjną wystawców oraz dotarcia bezpośrednio do przedstawicieli działów HR firm. Dzięki ciekawym rozwiązaniom technologicznym poszukujący pracy będą mogli porozmawiać z potencjalnymi pracodawcami oraz dowiedzieć się na temat wymagań na poszczególne stanowiska. Ponadto podczas Wirtualnych Targów Pracy Monsterpolska.pl kandydaci będą mogli skorzystać z porad doradców zawodowych, którzy z chęcią odpowiedzą na wszystkie pytania dotyczące rynku pracy oraz rekrutacji.

Natomiast do dyspozycji pracodawców jest unikalna platforma umożliwiająca prezentację firmy oraz bezpośredni kontakt z kandydatami z całej Polski. Rekrutujący będą mogli przeprowadzać video-spotkania z kandydatami. Ponadto podczas trwania targów odbędzie się wiele ciekawych konferencji i szkoleń.

Osoby zainteresowane wzięciem udziału w Wirtualnych Targach Pracy Monsterpolska.pl, odwiedzając 10 października stronę www.dnipracy.pl, przeniosą się do wirtualnego świata rekrutacji. Natomiast już 3 października będzie możliwość rejestracji kandydatów.

Wśród pracodawców na tegorocznych targach znajdą się m.in. Accenture, Bank BPH, Capgemini, Corning Cable Systems, Decathlon, EURES, Grafton,  Hays, Infolor Polska, Infosys BPO,  KPMG, mamstartup.pl,  MDDP,  Motorola, Netia, Play, PwC, Ri Consultancy, Samsung, Motorola, SII, TP S.A i wiele innych.

Patronami wydarzenia są: Interia.pl, Brief.pl, Biuro Karier Politechniki Warszawskiej, DBM, grajwysoko.pl, iwoman.pl, kobieta24.pl, Magazyn Rekruter, mamstartup.pl, menadzersprzedazy.pl, Money.pl, Personel i Zarządzanie, Personel Plus, rynekpracy.pl, SAZ, Student.pl, Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach.

www.dnipracy.pl

Informacje dodatkowe:

monsterpolska.pl (Monster Worldwide Polska Sp. z o.o.) to część największego na świecie serwisu kariery monster.com. W Polsce firma jest obecna już od 1999 roku, wcześniej jako jobpilot.pl.  Celem monsterpolska.pl jest ułatwienie kontaktu pomiędzy prężnie rozwijającymi się firmami a profesjonalistami. Pracobiorcom, serwis monsterpolska.pl oferuje możliwości rozwoju i kierowania swoją karierą zawodową. Pracodawcom ułatwia poszukiwanie wykwalifikowanych kandydatów. Jest to możliwie dzięki nowoczesnym technologiom i innowacyjnym usługom, usprawniającym proces rekrutacji.

Kontakt dla mediów:

Ewelina Nowicka