Dom » Budownictwo

WIŚNIOWSKI spełnił marzenie o bezpieczeństwie dzieci ze Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w

Akcja „Spełnij Marzenie o Bezpieczeństwie” organizowana przez firmę WIŚNIOWSKI zakończyła się pełnym sukcesem. Podopieczni Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Nowym Sączu mogą już cieszyć się nowym ogrodzeniem frontowym wraz z bramą wjazdową i furtką.

W środę, 13 lipca na terenie placówki odbył się uroczysty odbiór nagrody.

„Spełnij marzenie o bezpieczeństwie” to akcja firmy WIŚNIOWSKI, do której zaproszono placówki opiekuńczo-wychowawcze z całej Polski. Ich wychowankowie wraz ze swoimi opiekunami przygotowali rysunki, prace plastyczne i literackie, a także filmy, obrazujące, czym dla nich jest bezpieczeństwo i dlaczego to właśnie ich placówka powinna zostać nagrodzona. Wychowankowie SOSzW w Nowym Sączu dzięki swojej kreatywności i wspólnej pracy zostali laureatami nagrody głównej. W środę, 13 lipca przedstawiciele firmy WIŚNIOWSKI i firmy Podhale, która zamontowała ogrodzenie w ramach działań charytatywnych odwiedzili Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Nowym Sączu, by oficjalnie przekazać nagrodę.

- Tworząc akcję „Spełnij Marzenie o Bezpieczeństwie”, chcieliśmy choć w części wpłynąć na poprawę sytuacji dzieci w domach dziecka i wesprzeć ośrodki opiekuńcze w spełnianiu ich najważniejszej misji, jaką jest zapewnienie podopiecznym bezpiecznego dzieciństwa. Bezpieczeństwo to jedna z kluczowych dewiz wpisanych w działalność firmy. Jako największy polski producent bram, drzwi i ogrodzeń codziennie zapewniamy bezpieczeństwo w milionach domów w całej Europie.Szczególne podziękowania należą się także firmie Podhale, która bezpłatnie podjęła się montażu naszych produktów.- mówi Krystyna Baran, prezes Zarządu firmy WIŚNIOWSKI.

Podziękowania należą się też klientom firmy WIŚNIOWSKI, którzy wzięli udział w akcji i zakupili produkty objęte promocją. - Część dochodu ze sprzedaży produktów promocyjnych została przeznaczona na sfinansowanie nagród w konkursie. Radość dzieci z posiadania bezpiecznego miejsca do życia to więc nasz wspólny sukces. Razem spełniliśmy ich marzenie o bezpieczeństwie - podkreśla Katarzyna Świderska, dyrektor marketingu firmy WIŚNIOWSKI.

Koralina