Firma » Biznes

Wola Park poszerza ofertę gastronomiczną

Wola Park poszerza ofertę gastronomiczną
Zobacz więcej zdjęć »
W Wola Parku otworzyło się nowe stoisko z lodami oraz cukiernia. Magia d’Italia Gelati Cafe oraz Cukiernia Sowa proponują Klientom desery wytwarzane zgodnie z tradycyjnymi recepturami.

W menu lodziarni Klienci znajdą wiele autorskich propozycji jak np. lody o smaku prażonych migdałów, whiskey czy figa w rumie. Magia d’Italia Gelati Cafe ofertę zmienia w zależności od sezonowej dostępności składników, by zaskakiwać Klientów nowymi smakami.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

 

Cukiernia Sowa to firma z tradycjami, która działalność rozpoczęła w 1946 roku. Marka bazuje na własnych, sprawdzonych od dziesięcioleci przepisach. Klientom proponuje ciasta, ciastka, torty, lody oraz napoje.

 

- Ogromnie cieszy nas, że do Wola Parku dołączyły dwie nowe marki. Nasi Klienci mają do wyboru kolejne punkty na mapie Centrum, w których mogą skosztować pysznych deserów i napojów. Są to również nowe miejsca spotkań, gdzie odwiedzający mogą spotkać się ze znajomymi i miło spędzić czas – mówi Dagmara Pozowska, dyrektor centrum handlowego Wola Park.

 

Magia d’Italia Gelati Cafe w Wola Parku jest drugą lodziarnią marki w Warszawie. Stoisko znajduje się na parterze obok sklepu SMYK. Cukiernia Sowa zajęła powierzchnię 85mkw i zlokalizowana jest na poziomie 0 przy Placu Pałacowym. 



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

beyondpr

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »