Moda » Odzież

Wrześniowy Dzień Wielkich Promocji w Porcie Łódź

Nadchodzi jesień, czas zatem zaopatrzyć się w cieplejsze ubrania i buty. Tym bardziej, że już 13 września w piątek kolejny Dzień Wielkich Promocji w Porcie Łódź. Dzięki przygotowanym rabatom, wysokiej jakości produkty kupimy w okazyjnych cenach.

Spacerem po buty

Gdy spada temperatura, wieje chłodny wiatr i mży, do szafy chowamy sandały, klapki i baleriny, a na stopy zakładamy buty, w których będzie nam ciepło i sucho. W Dniu Wielkich Promocji klienci Portu Łódź będą mogli zaopatrzyć się w dobrej jakości obuwie w atrakcyjnych cenach. Salon Altero, zaproponuje 20% rabat na cały asortyment. Na taką samą obniżkę mogą liczyć klienci sklepów Deichmann i Heavy Duty. W pierwszym, 20% mniej zapłacimy nie tylko za obuwie, ale także za torby i środki pielęgnacyjne. Wielbicielom klasycznego brytyjskiego stylu sklep Clarks zaproponuje rabat sięgający 10%. Ciekawą promocję przygotował salon Filippo: kupując tam jedną parę butów, zapłacimy za nią o 5% mniej; przy zakupie dwóch par możemy liczyć na upust 10%; natomiast trzy zakupione pary to rabat sięgający aż 15%.

Jogging do sklepów sportowych

Jesień, choć chłodniejsza niż lato, to również dobra pora roku do oddawania się sportowej pasji. Po potrzebne sprzęty i ubrania warto pójść do sklepu GoSport, który z okazji swoich urodzin przygotował rabat wynoszący 20% na cały asortyment. Tańsze zakupy będą możliwe także w salonach Adidas, Reebok i Nike: kupując tu jedną rzecz w zwykłej cenie, na drugiej klienci oszczędzą 20%. Wielbiciele marki Puma też mogą liczyć na atrakcyjne promocje. Sklep zaoferuje bowiem rabat 10% na całą nową kolekcję.

Odzieżowe przygotowania do jesieni

Po lecie nie tylko lekkie buty wędrują na dno szafy. Wszyscy ci, którzy z myślą o zbliżającym się ochłodzeniu już teraz planują zmiany w garderobie, z pewnością ucieszą się z licznych promocji sklepów odzieżowych przygotowanych specjalnie na Dzień Wielkich Promocji. Wielbiciele marek Camaїeu i Cubus za wybrane artykuły z nowej kolekcji zapłacą 50% podstawowej ceny. 20% mniej wydadzą też osoby decydujące się na zakupy w sklepach KappAhl i Reserved. Wybraną część kolekcji sklepu Solar będzie można natomiast zabrać do domu płacąc za nią o 20% mniej. Odwiedzając sklep C&A i wydając tam 100 zł otrzymamy 20% upust.

Coś dla wielbicieli elektroniki i wina

Jesienią wieczory są dłuższe, warto więc pomyśleć o odpowiedniej rozrywce. Fanom nowych technologii w Dniu Wielkich Promocji polecamy wizytę w sklepie Saturn, który wszystkie tablety zaoferuje taniej o 20%. Dobra wiadomość czeka też na wiernych fanów marki Sony – po założeniu karty Klubu Sony będą oni mogli bowiem na zakupach w tym sklepie zaoszczędzić 5%. Jeżeli znajdą się tacy, którzy jesienne wieczory wolą spędzać na nieśpiesznym piciu wina, zadowoli ich oferta Centrum Wina, w którym butelki ulubionych trunków potanieją o 10%. Idealnym uzupełnieniem tego zakupu będzie stojak na wino, który w Centrum Witek’s tego dnia będzie dostępny taniej również o 10%.

To nie wszystkie obniżki, jakie czekają na klientów Portu Łódź podczas Dnia Wielkich Promocji 13 września. Pełna lista sklepów oferujących promocje znajduje się na stronie www.portlodz.pl.

Maria Szwed