Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

www.delia.pl – koloryzacja włosów

Firma Delia Cosmetics proponuje najnowszej generacji farby do włosów Delia www.delia.pl. Wyjątkowe składniki aktywne wchodzące w ich skład zapewniają intensywny i trwały kolor jednocześnie pielęgnując włosy oraz zabezpieczając je przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych.

Farba www.delia.pl to łatwy i wygodny w użyciu kosmetyk. Wyjątkowa formuła składa się ze specjalnie dobranych składników odżywczych, które pielęgnują włosy, wzmacniają ich strukturę, jednocześnie chroniąc kolor  przed wymywaniem i blaknięciem.

Nowoczesne barwniki, zapewniają trwały, intensywny kolor oraz dobre pokrycie siwych włosów. Dołączona odżywka zawierająca aktywny składnik KREATYNĘ ma dodatkowo działanie kondycjonujące, wygładzające i zmniejszające łamliwość włosów. Dzięki idealnie dobranym składnikom włosy stają się lśniące, miękkie i pełne blasku.

Kolekcja farb do włosów www.delia.pl składa się z 10 odcieni blond, burgundu, brązów i czerni przygotowanych zgodnie z aktualnymi trendami w barwieniu włosów. Po rozmieszaniu z aktywatorem koloru farba zyskuje konsystencję gęstego kremu, dzięki czemu bardzo łatwo się nakłada i nie spływa z włosów.

Opakowanie: 1 tubka kremu koloryzującego 40 ml, 2 saszetki aktywatora koloru 2 X 25 ml, rękawiczki

Sugerowana cena detaliczna: 7,60  PLN

W ofercie 10 inspirujących kolorów:

• 9.1 jasny księżycowy blond
  • 6.0 ciemny blond