Dom » Wnętrza

Wybierz osłony okienne w firmie Lira Dom

Najlepsze produkty osłon zewnętrznych i wewnętrznych, a także drzwi i okien znajdziesz w firmie Lira Dom.

Firma obecna jest na rynku od 17 lat. Pracownicy Lira Dom wiedzą, czego potrzeba klientom, dlatego idealnie trafiają w ich gusta. Swoją ofertą skuszą nawet najbardziej wymagających klientów. Na stronie internetowej znaleźć można ofertę firmy, galerię realizacji, porady dotyczące montażu okien, drzwi i osłon oraz wszystkie dane na temat Lira Dom. W dziale okien i drzwi jest mnóstwo produktów w różnych kolorach i deseniach. Ceny są przystępne. Z oferty Lira Dom można wybrać rolety różnego typu, żaluzje, markizy, okiennice, a także panele, plisy i zasłony. Wybór jest naprawdę ogromny.

Lira Dom posiada własną grupę montażową oraz korzysta z pomocy fachowców. W firmie zatrudnieni są najlepsi architekci oraz projektanci wnętrz. Dodatkowo, Lira Dom współpracuje z najlepszymi firmami budowlanymi.

Usługi świadczone przez firmę docierają do każdego zakątka Polski, choć siedziba mieści się w Warszawie, przy ulicy Broniewskiego 74. Wystarczy się z firmą skontaktować drogą mailową lub telefonicznie. Pracownicy Lira Dom są zawsze chętni do pomocy.

Osłony okienne, tak jak inne produkty tej firmy, są najwyższej jakości, ponieważ produkowane są z myślą o klientach.

Lira Dom s.c. - żaluzje Warszawa

ul. Broniewskiego 74