Rozrywka i wypoczynek » Sport

Wygraj trening z mistrzem!

O spotkaniu z Mamedem Khalidovem, mistrzem federacji KSW w wadze półciężkiej, marzą nie tylko kibice sztuk walki. Teraz, dzięki konkursowi organizowanemu przez Fabrykę Farb i Lakierów Śnieżka SA, każdy masz szansę wygrać trening z najlepszym polskim zawodnikiem MMA!

Mamed Khalidov to niekwestionowany mistrz MMA. Sportowiec, posiadający wizerunek niezawodnego profesjonalisty jest także „twarzą" kampanii Śnieżka ACRYL-PUTZ® – marki wysokiej jakości gipsowych mas szpachlowych. Znakomitą okazją do osobistego poznania mistrza i podpatrzenia tajników jego stylu walki jest udział w najnowszym konkursie Śnieżki, organizowanym na Facebooku. Na uczestników zabawy, oprócz treningu z Mamedem Khalidovem, czekają również atrakcyjne nagrody dodatkowe.

Zasady konkursu, dostępnego w specjalnej zakładce „Czas Mistrzów" na facebookowym profilu Śnieżki, są proste. Aby wygrać, należy dokończyć zdanie „Chcę wziąć udział w treningu z Mamedem bo...". Do odpowiedzi można dołączyć link do zdjęcia lub materiału video. Spośród wszystkich nadesłanych zgłoszeń organizatorzy wybiorą trzy najbardziej kreatywne. Ich autorzy zdobędą nagrody główne w postaci zaproszeń na trening z mistrzem, który odbędzie się 14 grudnia 2013 r. w Warszawie.

Poza nagrodą główną, na wyróżnione osoby czeka 10 zestawów złożonych z plakatu i rękawic z autografem Mameda Khalidova, a także 10 plakatów podpisanych przez mistrza. Swoje zgłoszenia można przesyłać do 10 grudnia 2013 r. włącznie. Aplikacja konkursowa dostępna jest pod adresem: https://www.facebook.com/sniezkafarby/app_562987680447504

Zapraszamy do nadsyłania zgłoszeń!

RedPen