Firma » Biznes

Wynajem namiotów

Wynajem hal namiotowych i namiotów zyskuje coraz większą popularność wśród firm i osób prywatnych. Elmark-Wynajem odpowiadając na duże zainteresowanie tego typu usługami, wciąż rozbudowuje swoją ofertę namiotów do wynajęcia. Namioty sprawdzą się w roli magazynów czy też sezonowych punktów handlowych. Wynajem namiotów Elmark-Wynajem to iidealne zadaszenie na festyny plenerowe, wesela czy bankiety. Na życzenie klienta wstawiamy podłogę w każdym namiocie. Poza wynajmem, Elmark-Wynajem świadczy także usługi z zakresu montowania i dostawy namiotów w Polsce i za granicą. Oferowane hale namiotowe wykonane są z wysokiej jakości materiałów, gwarantujących ich wytrzymałość, bezpieczeństwo oraz estetyczny wygląd.

Elmark Wynajem