Technologie » Internet

YieldRiser dla MyPolacy.de

YieldRiser – międzynarodowy ekspert w dziedzinie optymalizacji przychodów z reklamy w Internecie – rozpoczął współpracę z portalem MyPolacy.de.

Serwis MyPolacy.de to największa internetowa społeczność zrzeszająca Polaków zamieszkałych na terenie Niemiec. Strona ma charakter informacyjny i dostarcza najświeższe wiadomości mieszkającym za zachodnią granicą Polakom.

Zakres współpracy pomiędzy YieldRiser a MyPolacy.de będzie obejmował wsparcie portalu w zakresie optymalizacji i monetyzacji powierzchni reklamowej.

Obsługujemy już wydawców z rynku amerykańskiego, kanadyjskiego, tureckiego, a coraz częściej także z Bliskiego Wschodu. Jestem bardzo zadowolony z niedawno rozpoczętej współpracy z portalem MyPolacy.de. To dla nas duże wyzwanie i szansa na zdobycie kolejnego, cennego doświadczenia - komentuje Paweł Treściński, wiceprezes YieldRiser.

Przed nawiązaniem współpracy z YieldRiser, portal MyPolacy.de w zakresie reklamy obsługiwała kanadyjska firma MonetizeMore.

YieldRiser powstał w 2015r., optymalizuje ponad 100 witryn z Polski oraz zagranicy i ma na swoim koncie więcej niż miliard odsłon miesięcznie. Firmę tworzy zespół doświadczonych ekspertów obecnych na rynku reklamy internetowej od 1997r. Wielu z nich współtworzyło największe w Polsce sieci reklamowe. Firma oferuje własne rozwiązanie skierowane do wydawców internetowych, dzięki któremu mogą oni zwiększać wyniki sprzedaży swojej powierzchni reklamowej. Więcej o firmie na www.yieldriser.com.

KnowledgeHub Fund