Kultura, sztuka » Muzyka

YUNG SHERMAN KOLEJNĄ GWIAZDĄ „NIEDZIEL BEZ LIMITU” W PLAŻOWEJ

Wciąż wspominamy tańce w deszczu przy dźwiękach kawałków serwowanych przez Hernana Cattaneo, a już pora ogłosić kolejnego gościa niedzielnego cyklu Plażowej i Virgin Mobile - Niedziele Bez Limitu. Już 9 sierpnia zagra szwedzki artysta - Yung Sherman.

Yung Sherman to niezwykle młody i tajemniczy producent pochodzący ze Szwecji. Jego muzyczna kariera rozpoczęła się w 2011 roku od poznania i zaprzyjaźnienia się z gwiazdą szwedzkiego hip hopu, Yung Lean’em. Chłopaki wpadli na siebie przypadkiem na imprezie, a chwilę później założyli grupę Sad Boys, która przez rok funkcjonowała w składzie Sherman, Lean i Gud. Od 2012 roku Sherman działa sam jako DJ oraz producent i chociaż wygląda jak dzieciak wyciągnięty prosto z internetu lat 90., przewrotnie jego brzmienie jest bardzo subtelne i delikatne.

Tej niedzieli oprócz Yunga Shermana zagra także dobrze znany duet Flirtini, czyli Jedynak & Ment XXL. Flirtini to projekt tworzony przez dwójkę przyjaciół: Menta XXL (połowa zespołu Rasmentalism i Jedynaka (bookera i promotora z wieloletnim doświadczeniem). Ich flagowym przedsięwzięciem jest niepowtarzalny cykl imprez, bijący od 3 lat rekordy popularności. Regularnie goszczą na nim największe talenty muzyki elektronicznej.

Line up:

Yung Sherman:

Flirtini

Start: 12:00

Wstęp: Darmowy

ul. Wybrzeże Szczecińskie 1, Warszawa

Plażowa

Daty kolejnych Niedziel Bez Limitu:

16, 23 sierpnia

6 września

Patronami cyklu są: Gazeta Co Jest Grane, Muno.pl oraz Aktivist.

--

Virgin Mobile to jeden z największych i najpopularniejszych operatorów telefonii komórkowej na świecie, będący częścią Virgin – międzynarodowej grupy inwestycyjnej, założonej w 1970 roku przez Sir Richarda Bransona. W Polsce firma pojawiła się w 2012 roku z ofertą usług prepaid na wyjątkowo konkurencyjnych warunkach. Korzystne pakiety bez limitu i bez umowy wpisały się już na dobre w świadomość setek tysięcy młodych osób, które oczekują od operatorów najwyższej jakości usług idących w parze z brakiem zobowiązań. Na świecie, poza telefonią komórkową, Virgin Group z powodzeniem działa w tak różnych branżach jak muzyka, transport, turystyka, usługi finansowe, zdrowie i uroda. Pod marką Virgin działa ponad 300 różnych firm.

Więcej informacji na: www.virginmobile.pl

Kontakt dla mediów/24/7Communication:

Marta Jechna

marta.jechna@247.com.pl

Tel.: 502 414 482

Kontakt dla mediów/Virgin Mobile:

Ewelina Płoskonka

Ewelina.ploskonka@virginmobile.pl