Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Zagłosuj i wybierz Ambasadorów NoVa Park 2018

Przed nami 2. etap konkursu na Ambasadorów NoVa Park 2018, do którego zakwalifikowały się rodziny Państwa Leszczyńskich, Purgol i Zając, a także Kamila John i Piotr Lisowski z córką Marią oraz Magdalena Doniec i Krzysztof Ogórek z córkami Blanką i Lilianą.

O tym, która z nich będzie promować NoVa Park – jedno z największych i najnowocześniejszych centrów handlowych w województwie lubuskim – w 2018 roku, zadecydują klienci w głosowaniu, które odbędzie się w dniach 8-10 września w NoVa Park.

Do pierwszego etapu 3. edycji konkursu na Ambasadorów NoVa Park zgłosiło się 57 rodzin z Gorzowa i regionu, które wzięły udział w specjalnej sesji fotograficznej przed obiektywem fotografa i podróżnika Sławka Sajkowskiego. Do drugiego etapu konkursu zakwalifikowało się pięć najbardziej fotogenicznych rodzin, które powalczą o zaszczytny tytuł Ambasadorów NoVa Park 2018:

·         Agnieszka i Marcin Leszczyńscy z Weroniką i Maksymilianem;

·         Paulina i Gregor Purgol z Alexem i Alanem;

·         Aleksandra i Krzysztof Zając z Zuzanną i Julią;

·         Kamila John i Piotr Lisowski z córką Marią;

·         Magdalena Doniec i Krzysztof Ogórek z córkami Blanką i Lilianą.

Głosowanie odbędzie w dniach 8-10 września w godzinach 11.00-19.00 w NoVa Park. Za każdy oddany głos klienci otrzymają bon na kawę do Cukierni Kandulski lub Tchibo.

Wyniki głosowania zostaną ogłoszone 12 września. Rodzina, która uzyska najwięcej głosów klientów NoVa Park pojedzie na luksusową, rodzinną wyprawę po województwie lubuskim wraz z fotografem i podróżnikiem Sławkiem Sajkowskim. W programie zaplanowano m.in. niezapomniany pobyt w Pałacu Mierzęcin Welleness & Wine Resort oraz w Hotelu Woiński SPA w Lubniewicach, lot balonem ze zdobywczynią Pucharu Świata – Beatą Choma, przejażdżkę na nartach wodnych, windsurfing i nurkowanie w Jeziorze Lipim w miejscowości Długie, spływ kajakowy Korytnicą oraz zwiedzanie Parku Mużakowskiego i bunkrów w Międzyrzeczu.

„Pięć fantastycznych rodzin rywalizuje o miano Ambasadorów NoVa Park 2018. Podobnie jak w poprzednich edycjach, ich los spoczywa w rękach klientów NoVa Park. Przyjdź i zdecyduj, kto w przyszłym roku będzie wizytówką NoVa Park oraz pojedzie na wakacje w wersji „na bogato”, a w podziękowaniu za oddany głos odbierz bon na pyszną kawę” – mówi Katarzyna Borowiak, kierownik ds. marketingu NoVa Park.

Regulamin konkursu „Ambasadorzy NoVa Park 2018” jest dostępny w siedzibie Organizatora oraz w Punkcie Obsługi Akcji.

Informacje o firmie:

NoVa Park to największe i najnowocześniejsze centrum handlowo-rozrywkowe w województwie lubuskim, którego uroczyste otwarcie nastąpiło 18 kwietnia 2012 roku. Zlokalizowane jest w centrum Gorzowa Wielkopolskiego, w bezpośrednim sąsiedztwie kulturalnych i rozrywkowych symboli miasta, bulwaru nadwarciańskiego oraz głównych szlaków komunikacyjnych. Na terenie obiektu funkcjonują: supermarket Piotr i Paweł oraz liczne sklepy i punkty usługowe, w tym marki nieobecne dotąd na rynku lokalnym, takie jak Pull&Bear, Intersport, KiK, KFC, Pure Fitness, Home&You, Super–Pharm, Cubus, Calzedonia, Intimissimi, Kubenz, Tchibo, Smyk, Sephora, W.KRUK czy Bershka.

Właścicielem NoVa Park jest konsorcjum firm MAS Real Estate oraz Prime Kapital. Zarządcą NoVa Park jest firma PK Property Management (Poland) Sp. z o.o.

www.nova-park.pl

Orchidea