Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Zakupy ze stylistką w VIVO! Krosno

Już 14 grudnia klienci VIVO! Krosno po raz kolejny będą mogli skorzystać z zakupów w towarzystwie stylistki modowej - Karoliny Szczepanik. Osobisty ekspert będzie doradzał klientom w doborze odpowiednich stylizacji i rozwiązań modowych. Usługa jest całkowicie bezpłatna.

Mając na uwadze, że poprzednia edycja „Zakupów ze Stylistą”, która odbyła się 9 listopada br. cieszyła się dużym zainteresowaniem klientów, VIVO! Krosno postanowiło ponownie dać szansę tym, którzy pod czujnym okiem eksperta modowego – Karoliny Szczepanik, chcieliby zmienić swoją garderobę i odświeżyć wizerunek. Centrum Handlowe zaprasza więc na kolejną edycję akcji „Zrób zakupy ze Stylistą”. W dniu 14 grudnia Karolina Szczepanik – doradca wizerunkowy, stylistka, która od wielu lat inspiruje miłośników mody w doborze trafnych stylizacji, podczas 1,5 godzinnego spotkania będzie odwiedzać z klientami sklepy modowe oraz  pomagać w doborze odpowiedniego outfitu. Pomoc stylistki jest całkowicie bezpłatna, uczestnicy wydarzenia ponoszą jedynie koszt zakupionych ubrań (o ile zdecydują się na ich zakup). Z usług eksperta modowego będzie mogła skorzystać ograniczona liczba osób.

- Wychodząc naprzeciw naszym klientom zdecydowaliśmy się na kontynuowanie akcji „Zrób zakupy ze stylistą”. Pierwsza edycja, która miała miejsce podczas listopadowego Festiwalu Mody i Urody, cieszyła się ogromnym zainteresowaniem lokalnej społeczności. Odpowiadając na jej potrzeby zdecydowaliśmy, że akcja będzie cykliczna, a na kolejną odsłonę zapraszamy już 14 grudnia. Będzie to idealny moment, żeby jeszcze przed Nowym Rokiem odświeżyć swój wizerunek i z pomocą naszej nieocenionej stylistki dobrać odpowiednią garderobę, która podkreśli nasze walory - mówi Izabela Malecha, Dyrektor VIVO! Krosno.

Serdecznie zapraszamy!

Open Media