Firma » Biznes

Zaparkuj na Święta w Porcie Łódź!

Przedświąteczny okres nierozłącznie wiążę się z zakupami. Prezenty dla bliskich, dekoracje świąteczne oraz produkty potrzebne do przygotowania tradycyjnych bożonarodzeniowych potraw – takie zakupy sprawiają nam wyjątkową radość.

Problem zaczyna się wtedy, gdy jedziemy do centrum handlowego z myślą o udanych sprawunkach, a na miejscu okazuje się, że nie mamy gdzie zaparkować samochodu. Taka sytuacja nie spotka nas w Porcie Łódź, ponieważ Centrum z myślą o Klientach udostępnia łącznie  5 100 tysięcy miejsc do parkowania.

Sytuacja z brakiem miejsc, gdzie możemy zaparkować samochód zdarza się  często, zwłaszcza w okresie przedświątecznym gdy zakupy robimy z większą intensywnością. Problem z parkowaniem niejednokrotnie potrafi  zepsuć dobry humor i rozwiać świąteczną atmosferę. A nie o to przecież chodzi gdy wybieramy się na gwiazdkowe zakupy. Tutaj z rozwiązaniem przychodzi Port Łódź, który udostępnia dla Klientów 5 100 miejsc - na parkingu zewnętrznym oraz na parkingu podziemnym. Ogromny parking Portu Łódź i IKEA, na którym możemy zostawić samochód, pozwala mieć pewność, że i dla naszego auta znajdzie się wolne miejsce gdy przyjedziemy zrobić tu zakupy.

Port Łódź pamięta także o rodzinach podróżujących z dziećmi oraz o osobach niepełnosprawnych. Specjalnie dla nich zostały stworzone miejsca parkingowe znacznie szersze od tych standardowych. Miejsca parkingowe dedykowane osobom przyjeżdżającym do Portu Łódź z maluchami i te przeznaczone dla osób niepełnosprawnych są dodatkowo oznaczone i zlokalizowane blisko wejścia do Centrum.

beyondpr