Firma » Bankowość

Zarabiaj nawet 7,5% na 4-miesięcznej lokacie rekomendacyjnej w Alior Sync!

Alior Sync przygotował dla swoich klientów atrakcyjną ofertę lokaty 4-miesięcznej z oprocentowaniem 6% w skali roku. Co więcej, klienci, którzy skutecznie polecą produkt swoim znajomym, jak i osoby, które z tego polecenia skorzystają, otrzymają dodatkową premię.

Oferta skierowana jest zarówno do obecnych klientów, jak i osób, które nie korzystały dotychczas z produktów i usług wirtualnego banku Alior Sync. Minimalna kwota potrzebna do otwarcia lokaty to zaledwie 1 000 złotych. Każda osoba może założyć jedną lokatę na maksymalną kwotę 100 tys. zł. Dotychczasowi klienci Alior Sync mają możliwość otwarcia lokaty w Wirtualnym Oddziale, bankowości internetowej, bankowości mobilnej, za pośrednictwem konsultanta na Infolinii lub wypełniając wniosek internetowy, natomiast nowi klienci założą lokatę korzystając z wniosku internetowego na stronie http://lokata.sync.pl.

Aby uzyskać dodatkowe oprocentowanie, posiadacz lokaty musi zarekomendować ją osobie, która nie jest jeszcze klientem Alior Sync. Następnie wystarczy, że osoba polecana otworzy lokatę, korzystając z wniosku internetowego, dostępnego na stronie http://lokata.sync.pl i w polu „Numer rachunku rekomendującego" wpisze 12 ostatnich cyfr numeru lokaty osoby polecającej. Po dokonaniu przelewu i zawarciu umowy otwarta zostanie lokata na 6%. Jeśli obie lokaty - osoby rekomendującej i rekomendowanej - nie zostaną zerwane do 15 grudnia br., ich oprocentowanie zostanie  podwyższone do 7,5% w skali roku. Co istotne, podwyższone oprocentowanie zostanie naliczone za cały okres trwania lokaty. Oznacza to, że zgromadzone przed 15 grudnia odsetki zostaną skorygowane zgodnie z nowym, wyższym oprocentowaniem.

Więcej informacji o Alior Sync na stronie http://www.sync.pl, na Facebooku http://www.facebook.com/AliorSync oraz na kanale YouTube http://www.youtube.com/AliorSync.

United_PR