Gospodarka » Żywność

Zdrowy start z HELIO

Zdrowy start z HELIO
Zobacz więcej zdjęć »
Po świątecznym ucztowaniu i sylwestrowych szaleństwach, czas na porcję zdrowia w wydaniu HELIO.

Dobry start w Nowy Rok zapewni nam obecność w codziennej diecie pełnowartościowych bakalii bez konserwantów HELIO Natura, dlatego polecamy przepis na lekką dietetyczną sałatkę z suszoną żurawiną z dużą dawką błonnika oraz EKO orzechami włoskimi - naturalnie z gamy bez konserwantów HELIO Natura, które wzbogacą nasze danie w cenne składniki prozdrowotne.


Składniki: garść szpinaku, 1 gruszka, 150 g sera koziego, ½ opakowania Żurawiny suszonej HELIO Natura, 1 opakowanie EKO orzechów włoskich HELIO Natura, 2 łyżki płynnego miodu, 3 łyżki soku z cytryny

 

Przygotowanie: EKO orzechy włoskie HELIO Natura pokroić i podprażyć na suchej patelni. Szpinak wymieszać z pokrojoną gruszką, pokruszonym serem kozim, żurawiną suszoną i podprażonymi EKO orzechami włoskim HELIO Natura. Następnie polać sosem przygotowanym z miodu i z soku z cytryny. 



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Agnieszka EFEKTPR

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Zamów opracowanie informacji prasowej


Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »