Technologie » Komputery

Zestaw głośnikowy Altec Lansing BXR1320

Niezrównana jakość dźwięku w przystępnej cenie Super brzmienie i kompaktowy rozmiar sprawia, że zestaw głośnikowy BXR1320 oferuje bezkonkurencyjną jakość w porównaniu z ceną

Altec Lansing, ekspert w dziedzinie rozwiązań audio do PC i systemów głośnikowych stereo zaproponował nowy zestaw stereo przeznaczony do komputerów stacjonarnych i przenośnych. Produkt jest już dostępny na naszym rynku w dystrybucji KONTEL-TELECOM www.kontel.pl. Kompaktowej konstrukcji, o eleganckim design’nie BXR1320, dostarcza pełne spektrum dźwięków i jakość brzmienia nieporównywalną z jakimikolwiek innymi głośnikami w tej kategorii cenowej.

- BXR1320 oferuje doskonały dźwięk i stylizację w kompaktowym rozmiarze i przystępnej cenie - mówi Miguel Martin Gomez, EMEA Channel i Marketing Manager w Altec Lansing. - To idealne rozwiązanie dla użytkowników poszukujących kompaktowego zestawu głośnikowego, zapewniającego fantastyczną jakość dźwięku podczas gry, słuchania muzyki, czy oglądania filmów.

Nowy zestaw Altec Lansing dysponuje parą kompaktowych głośników satelitarnych opartych na technologii Audio Alignment™, która precyzyjnie równoważy głośniki, obudowę i elektronikę dla uzyskania optymalnego dźwięku. Dzięki podłączeniu na USB, głośniki nie potrzebują bezpośredniego przyłączania do prądu i stosowania uciążliwych zasilaczy, co sprawia, że system jest łatwy do konfigurowania oraz idealny do muzyki i filmów oraz gier w czasie podróży. Zestaw głośnikowy stanowi też idealne towarzystwo dla dzisiejszych netbooków. Ekranowane magnetycznie BXR1320 zapewniają niezakłóconą pracę twojego monitora. Pełnozakresowe, 2-calowe głośniki z regulacją głośności dają bogaty, miarodajny dźwięk.

Model został zaprojektowany specjalnie dla użytkowników poszukujących najlepszej jakości dźwięku w porównaniu z ceną, do słuchania muzyki, oglądania filmów i korzystania z multimediów na dowolnym komputerze, laptopie lub netbooku. Zestaw jest połączeniem kompaktowego, stylowego i nowoczesnego wyglądu z bezkompromisową jakością dźwięku sygnowaną przez Altec Lansing.

Najważniejsze cechy

    Technologia Audio Alignment™ - doświadczenie Altec Lansing sprawia, że głośniki, obudowa oraz elektronika zostały specjalnie dobrane dla uzyskania najlepszej jakości dźwięku
    Jakość dźwięku stereo - podwójne 2-calowe, pełnozakresowe głośniki zapewniają krystaliczne czyste brzmienie z pełnym spektrum dźwięków
    Łatwa kontrola – regulatory dźwięku i zasilania umieszczone są na głośnikach satelitarnych dla łatwiejszego dostępu
    Łatwa konfiguracja - zasilanie przez USB bez potrzeby szukania gniazd prądu
    Ekranowanie magnetyczne – eliminuje zakłócenia w czasie pracy monitora

Więcej na www.kontel.pl

Produkt jest dostępny w dystrybucji KONTEL-TELECOM i AB S.A.
Cena brutto: 99 zł

KONTEL