Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Zielone Arkady - najlepsze miejsce na szkolne zakupy

No i stało się! - półmetek wakacji już za nami. Dlatego też 21 sierpnia w Zielonych Arkadach odbędzie się event na powitanie szkoły, podczas którego zorganizowane zostaną liczne zabawy edukacyjne.

Co włożyć do plecaka? Idealna wyprawka nie obejdzie się bez przedmiotów, które umilą dzieciom naukę. Dobrze wiemy, że do rozpoczęcia nowego roku szkolnego należy się odpowiednio przygotować, dlatego już w sierpniu przygotowaliśmy dla najmłodszych wiele ciekawych propozycji. 1 września to w końcu ogromne przeżycie dla każdego ucznia – mówi Iwona Mroczek, Dyrektor Zielonych Arkad.

Wygodne obuwie oraz sportowe podkoszulki -
w sklepach oferujących szeroką gamę odzieży dziecięcej oraz młodzieżowej można wybierać dowoli. W ofercie sklepów znajdują się także różnorodne artykuły papiernicze, materiały edukacyjne oraz podręczniki. Również sklepy RTV zaoferują w te dni sprawdzony sprzęt komputerowy w atrakcyjnych cenach.

21 sierpnia, w godz.: 11:00 – 18:00, w Zielonych Arkadach zorganizowany zostanie event na powitanie szkoły. W ten dzień od rana czekać będą liczne atrakcje – zarówno dla wielbicieli cyferek, małych podróżników lubiących wodzić palcem po mapie jak również dla fanów malowania. Na poziomie – 1 zaaranżowane zostaną specjalne strefy tematyczne z mnóstwem kreatywnych zabaw edukacyjnych. Strefy: muzyki, geografii z wielkim globusem, warsztatów plastycznych oraz przyrody i matematyki czekać będą na wszystkich odkrywców. Dodatkowo 150 osób, które w ten dzień dokona zakupów za minimum 200 zł oraz weźmie udział w zabawie otrzyma atrakcyjne szkolne wyprawki.

Szkolne zakupy to poważna sprawa zarówno dla rodziców jak i dzieci, mogą być jednak doskonałą okazją do wspólnego spędzenia czasu. Szeroki wybór artykułów szkolnych, odzieży, obuwia i elektroniki, a do tego liczne zabawy edukacyjne dla najmłodszych czekać będą na wszystkich Klientów Zielonych Arkad.

PRinspiration