Firma » Biznes

Złoty Certyfikat Rzetelności 2014 dla DZT Service

Dolnośląska spółka DZT Service została nagrodzona Złotym Certyfikatem Rzetelności 2014.

Przyznanie nagród V edycji Złotych Certyfikatów Rzetelności odbyło się 8 maja br. w Katowicach. Uroczystość miała miejsce podczas IV Europejskiego Kongresu Gospodarczego. W imieniu firmy DZT Service nagrodę odebrała Jolanta Suława, prezes zarządu

Celem akcji organizowanej przez spółkę Rzetelna Firma jest wyróżnienie przedsiębiorstw przestrzegających oraz propagujących odpowiedzialne postawy w biznesie.

- W DZT Service skupiamy się nie tylko na jakości usług, ale i przestrzeganiu wysokich standardów moralnych. Dlatego jesteśmy niezwykle dumni z przyznanego nam Złotego Certyfikatu Rzetelności. Ogromnie cenimy sobie fakt, że jesteśmy postrzegani jako solidny partner biznesowy - informuje Jolanta Suława, prezes zarządu DZT Service.

Główną intencją akcji jest nagrodzenie przedsiębiorstw, które sumiennie przestrzegają terminowości płatniczej i wywiązują się ze swoich zobowiązań zawartych w umowach
z kontrahentami. Złoty Certyfikat Rzetelności to prestiżowe wyróżnienie, które dodatkowo potwierdza stosowanie etycznych praktyk biznesowych. Nagroda ta świadczy
o praworządności, rzetelności oraz odpowiedzialności biznesowej laureata, jak również o jego silnej pozycji rynkowej.

Patronat nad V edycją Złotych Certyfikatów Rzetelności objęli Idea Money, Krajowy Rejestr Długów oraz Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości.

DZT Service Sp. z o.o., razem z DZT Service & Heat i DZT Ciepło jest doświadczonym i solidnym partnerem w zakresie wykonywania inwestycji i remontów w ciepłownictwie, wodociągach i kanalizacji. Zajmuje się serwisem kotłowni i węzłów cieplnych, oferuje budowę kotłowni w zamian za długoletnie umowy sprzedaży energii cieplnej. Spółka istnieje od 1991 roku. Świadczy usługi zgodnie z obowiązującymi standardami, posiada Certyfikat Wiarygodności Biznesowej.

Więcej informacji dostępnych jest na www.dztservice.pl

Agencja Multum PR