Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Zmiany w Galerii Morena

Do grona najemców Galerii Morena dołączyła nowa restauracja – burgerownia Pasibus. To nie jedyna zmiana, jaka w ostatnim czasie zaszła w gdańskim obiekcie. Do dyspozycji klientów oddany został także sklep marki Jysk w zupełnie nowej aranżacji oraz salon Empik.

Miniony miesiąc przyniósł sporo zmian w gronie najemców Galerii Morena. Najnowsza z nich, to otwarcie w strefie restauracyjnej obiektu - pierwszej w północnej części Polski - burgerowni Pasibus. Od 3 listopada w lokalu o powierzchni 57 mkw. amatorzy street food'u znajdą szeroki wybór burgerów oraz dodatków takich, jak frytki, surówki czy serowe kulki.

Zmiany zaszły również w dostępnym w galerii salonie Jysk, który przeszedł wyjątkową metamorfozę. Od 2 listopada klienci mogą dokonać zakupów w pierwszym w Polsce - a trzecim na świecie - salonie marki zrealizowanym w najnowszym koncepcie. Nowoczesny design, większa przestrzeń dla dekoracji, a także jasna drewniana podłoga, która zastąpiła ciemną wykładzinę - to największe zmiany, jakie zaszły w lokalu. Salon zajmuje powierzchnię 1120 mkw.

Na początku października z kolei, do dyspozycji klientów oddany został salon Empik. Na powierzchni 179 mkw. znaleźć można szeroki wybór książek z różnych dziedzin, prasę, płyty, filmy, gry multimedialne, a także artykuły papiernicze czy gry planszowe. W salonie można również zakupić bilety na wydarzenia kulturalne i rozrywkowe.

Carrefour Polska