Moda » Obuwie

ZOBACZ 5 MODELI BUTÓW, KTÓRE BĘDĄ NAJWIĘKSZYM HITEM W SEZONIE WIOSNA-LATO 2017.

Damska kolekcja wiosna-lato 2017 STEVE MADDEN emanuje pozytywną energią i świeżym spojrzeniem na modę. Kobiecość, sensualność, nowoczesność i wygoda, to tylko niektóre z cech charakterystycznych dla tej marki.

Panie sięgające po najnowsze,  wiosenne i letnie modele, bez wątpienia będą się wyróżniać niepowtarzalnym stylem i klasą.
Styliści marki STEVE MADDEN wybrali dla Ciebie 5 modeli obuwia, które bez wątpienia będą największym modowym hitem w nadchodzącym sezonie!

BOTKI NIE TYLKO NA ZIMĘ
Uwaga! Wiosną nie rozstajemy się z wysokimi botkami. Model do tej pory zarezerwowany wyłącznie na chłodne  dni, w 2017 roku trafił oficjalnie również do repertuaru butów wiosennych. Pamiętaj, że w tym sezonie najmodniejsze botki powinny sięgać wysoko za kostkę  i zgrabnie opinać ciało. Na tę porę idealnie sprawdzą się  modele z delikatnego aksamitu lub naturalnej, cienkiej skóry.

FOKUS NA KOSTKĘ
Zmysłowo owinięta tasiemką, obwiązana subtelnym rzemykiem  albo cienkim sznurkiem. W tym sezonie eksponujemy kostkę – najseksowniejszą część kobiecej nogi! W kolekcji STEVE MADDEN klasyczne szpilki, sandały, baleriny oraz espadryle zyskały fantazyjne wiązania i zapięcia, które tworzą wokół kostki swoisty rynsztunek.

FANTAZYJNE FLATFORMY
Buty na płaskiej i grubej podeszwie już od kilku sezonów królują na światowych wybiegach. Są niesamowicie wygodne, a do tego dodają sylwetce kilka centymetrów. W portfolio marki STEVE MADDEN znajdziemy cały przekrój tych supermodnych butów. Od slip on’ów na słomianej podeszwie po kultowe sneakersy o różnorodnych kolorach, fakturach i fasonach.

KOLOROWA EKSPLOZJA
Kwiatowe nadruki, fantazyjne wzory i ciekawe kolory  na fakturze butów połączone z kontrastowymi elementami sprawią, że pomimo stonowanej stylizacji będziesz wyglądać oryginalnie, dziewczęco i stylowo.  Nie bój się zaszaleć i koniecznie postaw na ten supermodny akcent w swojej garderobie!

KLAPKI NA SALONACH
W tym sezonie klapki wychodzą na salony i nie tylko te domowe! Świat mody oszalał na punkcie wsuwanych butów z odkrytą pięta. Ten model obuwia idealnie sprawdza się w stylizacjach codziennych, jak i … wieczorowych. W ofercie marki znajdziesz klapki na płaskiej, grubej podeszwie jak i na wysokim, masywnym słupku. Z fantazyjnymi wiązaniami, klamrami lub w całości pokryte metaliczną skórą.

O MARCE STEVE MADDEN
STEVE MADDEN to jedna z najbardziej rozchwytywanych i lubianych marek obuwniczych w Stanach Zjednoczonych. Firma regularnie bije rekordy sprzedaży i od wielu lat utrzymuje pozycję lidera w branży. Nieoceniona w tym jest zasługa Steve’a, który od 26 lat prowadzi swoją markę w oparciu o mariaż innowacji, mody i nuty ekscentryzmu. Co dodatkowo wyróżnia markę, to nieszablonowe metody promocji – firma kładzie duży nacisk na ciągłe zaskakiwanie klienta poprzez nietuzinkowe akcje marketingowe i kampanie reklamowe.
Steve Madden posiada 177 salonów i 4 sklepy internetowe w Stanach Zjednoczonych. Dystrybucja obejmuje także domy towarowe, sklepy specjalistyczne, luksusowe sklepy detaliczne oraz sieci handlowe. Poza granicami Stanów Zjednoczonych buty marek należących do Steve'a Maddena są sprzedawane w ponad 200 sklepach, w ponad 50 krajach.
Poza linią butów i torebek marka STEVE MADDEN oferuje między innymi  ubrania, bieliznę, biżuterię oraz kosmetyki.

SandraOlechnowicz