Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Zostań VIP Klientem!

Zostań VIP Klientem LAMBRE. Co to daje? Przede wszystkim dostęp do najwyższej jakości kosmetyków i perfumerii oraz wiedzy o kobiecym pięknie.

VIP Klient to program lojalnościowy, dzięki któremu możemy otrzymać wyjątkowe zniżki na zakupy kosmetyków marki LAMBRE. Wśród wspaniałego asortymentu firmy znajdują się kosmetyki do pielęgnacji twarzy i ciała stworzone z myślą o pięknie kobiecego ciała. LAMBRE udostępnia serie z wyciągiem z kawioru czy oliwy z oliwek do każdego typu cery z różnego rodzaju problemami lub cery normalnej. LAMBRE oferuje także kosmetyki kolorowe takie, jak pudry, róże, cienie do powiek czy pomadki. W ofercie firmy pojawiają się także serie sezonowe, na przykład seria Summer Line dedykowana skórze narażonej na nadmierne promieniowanie słoneczne. LAMBRE to także urzekające perfumy dla kobiet oraz mężczyzn. Status VIP Klienta można otrzymać bezpłatnie. Wystarczy zgłosić się pod adres mailowy: polska@lambre.pl.

Guziczek