Firma » Biznes

ZoZo Design debiutuje na Śląsku w Silesia City Center

Biżuteria, którą pokochały gwiazdy zawitała do Silesia City Center.

Polska marka ZoZo Design otworzyła w największym centrum handlowym na Śląsku swój pierwszy butik w regionie. Na powierzchni 40 mkw. na klientów czeka cała gama ręcznie robionych produktów z naturalnych kruszców dla kobiet, mężczyzn oraz dzieci.

Silesia City Center oferuje klientom wyselekcjonowany wybór marek. Do ich grona dołączyła polska marka biżuteryjna ZoZo Design, otwierając swój szósty punkt sprzedaży. Jej ambasadorkami są Małgorzata Rozenek-Majdan, Magdalena Pieczonka oraz Natalia Siwiec. Chcąc jeszcze bardziej uatrakcyjnić swoją dotychczasową ofertę, ZoZo Design postanowiło być bliżej mieszkańców Śląska.

W butiku w Silesia City Center dominuje biel, szarość i czerń. Minimalistyczne meble w połączniu z hartowanym szkłem tworzą przestrzeń pełną luksusu i elegancji. Ideą ZoZo Design jest ręczne wytwarzanie biżuterii przy wykorzystaniu najwyższej jakości kruszców. W asortymencie marki klienci znajdą flagowe produkty, takie jak bransoletka „NA SZCZĘŚCIE”, różańce, łańcuszki, chokery, pierścionki, kolczyki czy bransoletki, a także kolekcje specjalne. Poszczególne elementy pasują do siebie, co umożliwia kompletowanie własnej kolekcji.

Rodzima marka ZoZo Design została założona w 2012 roku. Jej produkty dostępne są na czterech wyspach handlowych, we flagowym butiku w Warszawie oraz w nowo otwartym salonie w Silesia City Center w Katowicach.

PRinspiration