Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Zrób prezent dla babci i dziadka | Empik Silesia

15 stycznia, godz. 18:00 - zrób prezent dla Babci i Dziadka Nie masz pomysłu dla babci i dziadka? Chcesz na tę specjalną okazję sprezentować im coś wyjątkowego? Nic prostszego! Przyjdź na warsztaty do salonu Empik Silesia przygotuj wspólnie z nami wyjątkową kartkę dla Babci i dziadka.

Nic tak nie ucieszy Babci i Dziadka jak prezent własnoręcznie wykonany przez wnuczęta! Podczas naszych warsztatów dowiesz się, jak krok po kroku wykonać eleganckie i jedyne w swoim rodzaju kartki z życzeniami, poznasz również różnorodne techniki ich ozdabiania.

Warsztaty kreatywne przeznaczone są dla klientów programu mój empik. Kartę programu można założyć w każdej chwili, nawet w trakcie zajęć. Bazą do pracy warsztatowej jest produkt dostępny w salonie, wskazany przez prowadzącego (już od 3,99 pln). Żeby przystąpić do pracy, wystarczy się w niego zaopatrzyć.
Po zajęciach gotowe dzieło stanie się miłą pamiątką czasu poświęconego na doskonalenie kreatywności manualnych. Zapraszamy!
Zapisy na warsztaty: Katowice 603 116 924

Dołącz do naszej grupy na fb Czas na DIY
www.facebook.com/groups/czasnadiy/

jagoda.stula@empik.com