Rozrywka i wypoczynek » Prezenty

Zrywaj nagrody z „Drzewa Korzyści” w Centrum Handlowym Czyżyny

W dniach od 4 do 20 marca Centrum Handlowe Czyżyny zaprasza na wyjątkową akcję promocyjną, w ramach której klienci, poprzez specjalną aplikację www.drzewokorzysci.pl, będą mieli okazję do wielkiego „sadzenia” i „pielęgnowania” wirtualnych Drzew Korzyści.
„Drzewo Korzyści” to nowoczesna forma łącząca elementy konkursu i loterii. W specjalnej aplikacji, dostępnej pod adresem www.drzewokorzysci.pl, klient może „zasadzić” swoje wirtualne drzewo oraz pielęgnować je, obserwując jak rośnie i zmienia się. Na klientów biorących udział w tej innowacyjnej akcji codziennie czekają cenne nagrody, a w finale aż 10 000 złotych na zakupy w Centrum Handlowym Czyżyny.

Do udziału w akcji można przystąpić poprzez dokonanie zakupu za min. 50 zł i zarejestrowanie się w aplikacji za pośrednictwem strony internetowej znajdującej się pod adresem www.drzewokorzysci.pl. Założenia konta oraz zgłoszenia można dokonać także bezpośrednio w kiosku multimedialnym w Centrum Handlowym Czyżyny oraz z pomocą hostess wyposażonych w tablety.

Aby dbać o drzewo, należy „podlewać” je dokonywanymi w Centrum Handlowym Czyżyny zakupami (1 złoty = 1 punkt w konkursie, 50 złotych = 1 los na loterię). Dodatkowe punkty można zbierać za codzienną pielęgnację drzewa oraz zapraszanie znajomych z Facebooka do aplikacji. Dbając o swoje drzewo, szybciej można osiągnąć najwyższe poziomy i „zrywać” z niego cenne nagrody.

Im częściej uczestnik zabawy będzie pielęgnować swoje Drzewko Korzyści oraz im więcej zgromadzi dodatków, tym bardziej atrakcyjne nagrody będzie mógł „zerwać”. Codziennie można wygrać m.in. iPady mini, konsole do gry Sony Playstation, tablety Lenovo, rowery miejskie Grand, drona z kamerą, roboty kuchenne Sencor, odkurzacze iRobot Roomba, kamery samochodowe HD oraz wiele innych wartościowych nagród! Warto się spieszyć, ponieważ liczba nagród jest ograniczona!

Nagrodą główną w „Drzewie Korzyści” jest 10 000 złotych na zakupy w Centrum Handlowym Czyżyny. Spośród zgłoszonych uczestników w niedzielę 20 marca 2016 roku o godzinie 17.00 zostanie wylosowany zwycięzca nagrody głównej. Obecność na finale akcji jest obowiązkowa.

Szczegółowe informacje o „Drzewie Korzyści” oraz regulamin akcji dostępne są na stronie internetowej www.drzewokorzysci.pl.

Informacje o Centrum Handlowym Czyżyny:

Centrum Handlowe Czyżyny to jedno z pierwszych centrów handlowych w Krakowie, zlokalizowane w dzielnicy Nowa Huta. Posiadając bogatą ofertę gastronomiczną, Centrum Czyżyny jest idealnym miejscem na spotkanie towarzyskie i kompaktowe zakupy. Ofertę Centrum uzupełnia bowiem obecność hipermarketów Carrefour oraz Leroy Merlin, a także  galeria z 71 sklepami i punktami usługowymi.

Centrum Handlowe Czyżyny wyróżnia sąsiedztwo dworca PKS oraz łatwy dostęp do Centrum komunikacją miejską.

Właścicielem Centrum Handlowego Czyżyny jest Bainbridge Poland Kraków Sp. z o.o. należąca do funduszu AERIUM. Zarządcą obiektu jest firma Apsys Polska S.A.

www.centrum-czyzyny.pl

katarzynat2