Motoryzacja » Samochody

Dealer NISSANA uhonorowany tytułem AUTO SALON 2007

W corocznym konkursie „Auto Salon” Polskiej Izby Motoryzacji na najlepsze obiekty dealersko-serwisowe w Polsce, zdobył nagrodę salon Nissana Budmat Auto2. Do konkursu wytypowane zostały salony wybudowane w 2007.

Salon Budmat Auto2 w Ciechanowie został wyróżniony za umiejętne przystosowanie obiektu z lat 70-tych, za zastosowane materiały zgodnie z trendami mody oraz wymaganiami koncernów samochodowych jak też rozwiązanie problematyki charakteryzującej wielomarkowość obiektu (oprócz Nissana firma sprzedaje w obiekcie Forda i Peugeota)

Salon w Ciechanowie należy do grupy Budmat powstałej w 2001. Pierwszy salon tej grupy w Płocku prowadzi już sprzedaż samochodów marki Nissan. Co godne podkreślenia, firma oprócz aut osobowych, oferuje także pojazdy dostawcze Nissana. Firma posiada serwis i zapewnia kompleksowe naprawy mechaniczne, elektroniczne, blacharsko - lakiernicze i całodobową pomoc techniczną.

Od grudnia 2003 r. najwyższą jakość usług Budmat potwierdza uzyskany certyfikat jakości ISO 9001.

Budmat - Ciechanów to:

• Powierzchnia działki - 3,4484 ha
  • Powierzchnia budynku - 3250 m²
  • Ilość miejsc parkingowych - 622
  • Magazyny samochodów nowych na ok. 90 szt.
  • Powierzchnia salonu Nissan - 441 m²
  • Ilość zatrudnionych osób - 52