Technologie » Komputery

Podyplomowe studia z „Programowania systemów ERP” czas zacząć

Nowy kierunek studiów podyplomowych „Programowanie systemów ERP” powstał dzięki współpracy firm Syntea SA, partnera edukacyjnego firmy Microsoft, oraz Polsko-Japońskiej Wyższej Szkoły Technik Komputerowych w Warszawie.

Jego celem jest edukacja studentów w zakresie systemów ERP, a w szczególności ich oprogramowywania i wdrażania w przedsiębiorstwach.

Program studiów obejmuje zagadnienia związane z zarządzaniem przedsiębiorstwem, projektami i procesami biznesowymi, które są kluczowe do zrozumienia roli systemów ERP w organizacji. Ponadto zajęcia będą obejmowały kwestie dotyczące sposobu wdrażania rozwiązań ERP oraz ich instalacji, administracji i oprogramowywania na przykładzie systemu Microsoft Dynamics AX.

Czytaj całośc artykułu: http://www.erp-view.pl/wiadomosci/podyplomowe_studia_z_programowania_systemow_erp_czas_zaczac.html

openmediagroup