Firma » Reklama

Promocja Braun z zestawami Vivabox

Marka Braun należąca do koncernu Procter & Gamble, m.in. lidera na rynku urządzeń AGD, rozpoczęła współpracę z marką Vivabox, której zestawy prezentowe są wręczane Klientom przy zakupie ekskluzywnych depilatorów należących do serii Silk-epil 7.

Do końca lipca osoby, które w sieci Media Markt bądź Saturn zakupią depilator typu Silk-epil 7, otrzymają dodatkowo zestaw prezentowy Vivabox o wartości 215 zł*. W eleganckim pudełku Vivabox znajdują się próbki siedmiu markowych zapachów damskich (m.in. Hugo Boss, Lancome, Giorgio Armani, Cacharel) oraz Certyfikat Podarunkowy.

Po przetestowaniu wszystkich zapachów należy wybrać swój ulubiony i udać się do sieci perfumerii Sephora, by odebrać pełnowymiarowy flakon ulubionych perfum. Dodatkowo w zestawie Vivabox znajduje się broszura, w której opisane są wszystkie zapachy i ich właściwości oraz miniatura kremu pielęgnacyjnego BIOTHERM.

Poprzez zastosowany w promocji mechanizm sprzedaży premiowej Procter & Gamble postanowił nagradzać wszystkie Klientki łącząc wyjątkowy produkt oferowany przez firmę - ekskluzywne depilatory Braun Silk-epil 7 ze swobodą wyboru perfum dla najbardziej wymagających kobiet. Tym samym potwierdza, jak ważne jest piękno w życiu każdej kobiety…

Pieczę nad projektem od strony organizacyjnej objęła Agencja Reklamowa Avanti.

Akcji promocyjnej towarzyszy wsparcie komunikacyjne w punktach sprzedaży - sieci Media Markt i Saturn w postaci ulotek, wobblerów oraz plakatów. Przekaz został wzmocniony również poprzez informacje Internecie, dedykowaną do promocji stronę i billboardy.

ConTrust