Gospodarka » Żywność
100 smaków szpinaku – konkurs FRoSTY
Zobacz więcej zdjęć » |
FRoSTA zachęca konsumentów do udziału w konkursie, w którym będą mogli pochwalić się przepisami na oryginalne dania z mrożonego szpinaku oraz zdjęciami swoich potraw. W tym celu uruchomiła na Facebooku www.facebook.com/frosta.polska specjalną aplikację „100 smaków szpinaku”. Konkurs będzie trwać przez siedem tygodni, od 18 lutego do 6 kwietnia br. W tym czasie w każdym tygodniu autorzy 10 najciekawszych przepisów wygrają karty podarunkowe ufundowane przez firmę DUKA. Temat konkursu będzie się co tydzień zmieniał − pierwsze zadanie brzmi „Mistrz (z) patelni”.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
„100 smaków szpinaku” to nie tylko konkurs z nagrodami. FRoSTA chce za pomocą akcji zaangażować internautów do stworzenia wspólnie książki kucharskiej. Znajdzie się w niej łącznie 100 przepisów na potrawy ze szpinaku – 70 przepisów konsumentów nagrodzonych w kolejnych tygodniach trwania akcji oraz 30 przepisów FRoSTY. − Społecznościowy, interaktywny charakter Facebooka pozwala nam stworzyć kompendium najciekawszych przepisów wspólnie z fanami. Chcemy, aby byli oni współautorami książki, którą zamierzamy wydać – mówi Paulina Owczarek z FRoSTY.
FRoSTA proponuje konsumentom szeroką gamę szpinaków mrożonych dostępnych w wygodnych kartonowych i foliowych opakowaniach: Szpinak siekany 450 g, Szpinak w liściach 300 g, Szpinak z sosem śmietanowym 450 g, Szpinak z sosem serowym 300 g, Szpinak siekany w serduszkach 400 g oraz Szpinak siekany z sosem śmietanowym w serduszkach 600 g. Szpinak w ofercie FRoSTY uprawiany jest specjalnie dla tej firmy. Świeże liście zamraża się tuż po zbiorach, co sprawia, że pozostają soczyste i pełne wartości odżywczych.
Zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku! produkty nie zawierają wzmacniaczy smaku (m.in. glutaminianu sodu), barwników, aromatów, skrobi modyfikowanej ani tłuszczów utwardzonych.
Aplikacja konkursowa oraz regulamin dostępne są na stronie www.facebook.com/frosta.polska.
Nadesłał:
JBcomm
|
Komentarze (0)