Technologie » AGD - RTV

4 otwarcia w ciągu 2 dni

Tylko wczoraj, 7 listopada, sieć Media Expert otworzyła trzy salony w różnych miastach Polski. Kolejny otwarty był w przeddzień, tj. 6 listopada w Siedlcach.

Pod charakterystycznym logo ze znakiem play od wczoraj i przedwczoraj funkcjonują cztery nowe elektromarkety: w Siedlcach, Bytomiu i Skarżysko-Kamiennej. Otwarto także funkcjonujący już market we Wrocławiu, po mocnym liftingu.

Największy wybór nowoczesnych technologii, możliwość zamawiania sprzętu na stronie www i odbiór w sklepach, zakupy bezpośrednio w fabrykach co pozwala znacznie obniżać ceny, szereg usług dodatkowych – to podstawowe atuty sieci Media Expert. Obecnie w ramach sieci działa 270 placówek, a marka Media Expert obecna jest na rynku od ponad 10 lat. Media Expert został nagrodzony LAUREM KONSUMENTA, zatrudnia prawie 4 000 pracowników w całej Polsce. Do końca 2013 roku sieć planuje około 20 otwarć, m.in. w Chojnicach – 15 listopada w Bramie Pomorza, Brzegu, Grójcu, Mławie, Ełku, Lublinie, Nowym Dworze Mazowieckim, Wrocławiu, Rabce Zdrój, Golubiu Dobrzyniu, Kętach i Płońsku. Właścicielem wszystkich elektromarketów jest firma TERG SA.

TERG / Media Expert
www.mediaexpert.pl