Rozrywka i wypoczynek » Gry

Aktywna zima z Move&Play - konkurs

Ruszył wielki konkurs „Aktywna zima z Move&Play”. Każdy kto w grudniu br. zakupi w drogeriach Rossmann baterie Energizer z dostępem do platformy Move&Play z grami edukacyjno-ruchowymi dla dzieci lub doładowanie Orange za min. 5 zł ma szansę na wygranie jednej ze 100 atrakcyjnych nagród.

Gry edukacyjne online dostępne na platformie Energizer Move&Play poprzez ruch uczą dzieci jak oszczędzać i efektywnie zarządzać energią ze środowiska.

Zastosowana technologia Rozszerzonej Rzeczywistości pozwala na obsługę gier poprzez dotykanie w powietrzu wirtualnych guzików wyświetlanych na ekranie komputera. Dzięki temu dziecko uczy się, a zarazem rusza. W promocyjnych opakowaniach baterii firmy Energizer znajduje się specjalny kod, który umożliwia pełny dostęp do platformy Move&Play na www.energizerplay.com. Dostępne są również wersje demo, gdzie bez specjalnego kodu każdy może wypróbować grę.

Aktywna zima z Move&Play

Wszyscy uczestnicy konkursu „Aktywna zima z Move&Play” otrzymują nagrody gwarantowane - 10% rabatu na pobyt w Hotelu Miłomłyn na Mazurach. Po zakupie baterii Energizer lub doładowania Orange za min. 5 zł w drogerii Rossmann należy zalogować się www.rossnet.pl/konkursy i odpowiedzieć na trzy krótkie pytania. Główna nagroda to nowoczesny multimedialny laptop. Do wygrania także 3 pobyty rodzinne w hotelu spa na Mazurach, 60 telefonów komórkowych Samsung E2330 oraz 36 lampek Energizer Lumee.
Szczegółowe informacje na temat konkursu oraz regulamin znajdują się na stronie www.rossnet.pl/konkursy

That’s positivenergy !

O firmie Energizer

Energizer to światowy lider rozwiązań w zakresie przenośnej energii. W portfolio producenta znajdują się innowacyjne rozwiązania m.in. baterie, akumulatorki, ładowarki oraz latarki.

Firma Energizer wierzy, że każdy człowiek powinien mieć możliwość wywierania pozytywnego wpływu na swoje otoczenie. Misją Energizer jest przekazywanie światu pozytywnej energii. W duchu idei „positivenergy” firma prowadzi swoją aktywność i zachęca do pozytywnych zmian w naszym otoczeniu.

Więcej o produktach firmy: www.baterie.energizer.pl, www.energizer.eu
Platforma „Move&Play”: www.energizerplay.com

O rossnet.pl
Na www.rossnet.pl internautki znajdą setki artykułów i porad z wielu dziedzin: od urody, pielęgnacji, higieny, przez zdrowie, wychowanie dzieci, partnerstwo, rodzinę, dom i ogród, na podróżach i rozrywce kończąc. Redakcję tworzą profesjonalni dziennikarze od lat zajmujący się tematyką Health & Beauty. Zespół wspiera ponad 40 ekspertów, m.in.: kosmetolog, dermatolog, wizażystka, stylistka, psycholog, pedagog, lekarze różnych specjalności a nawet… wróżka. Każdemu z nich, przez 24 godziny na dobę, można zadawać najtrudniejsze nawet pytania. Portal to także rozrywka na najwyższym poziomie: wywiady z gwiazdami, muzyka, multimedia, humor i mnóstwo konkursów z atrakcyjnymi nagrodami. Każdego dnia rossnet.pl wzbogaca się o kolejne porady, artykuły, reportaże, felietony, wywiady i recenzje.
www.rossnet.pl

studio PRowokacja