Technologie » Telekomunikacja

AxTel PRO NC – nowość wśród słuchawek na rynku call center !

Obecny na polskim rynku od 8 lat producent słuchawek nagłownych wprowadza nowy model dedykowany dla call center i biznesu. Seria PRO to słuchawki łączące w sobie nowoczesny wygląd i wysoką jakość a przy tym zachowujące optymalny stosunek tych cech do ceny.

AxTel zadebiutował na rynku słuchawek nagłownych w 2003 roku. Przez ten okres marka zdobyła stabilną pozycję i wkomponowała się w środowisko pracy Call Center.

Nowa słuchawka PRO jest wynikiem ciągłej pracy marki nad ulepszaniem swoich rozwiązań, tak by były jak najwierniejszym odbiciem oczekiwań i wymagań Użytkowników.

Seria PRO została wyposażona w mikrofony z wysoką redukcją szumów otoczenia. Dzięki zastosowaniu szerokopasmowych głośników oraz odpowiedniej elektroniki (technologia Wideband) dźwięk jest jeszcze bardziej wyraźny, naturalny i czysty. Słuchawki są przystosowane do obsługi dźwięków w formacie HD Voice. W odróżnieniu od wcześniejszych modeli, posiada sztywne ramię mikrofonu, które gwarantuje optymalną odległość od ust i ustawienie mikrofonu na właściwej dla Konsultanta wysokości.

Świadectwem trwałości i wytrzymałości konstrukcji zestawu nagłownego jest w pełni elastyczny, metalizowany i opancerzony pałąk. Pałąk można obustronnie regulować i wyginać w celu dopasowania kształtu i wielkości słuchawki do głowy Telemarketera. Jak zauważają specjaliści do spraw badań nad efektywnością pracy w call center, odczuwalny komfort i wygoda przekładają się na pozytywne nastawienie Telemarketera do podejmowanych działań, większy entuzjazm i dokładność. Wszystko to z kolei składa się na sukcesy i osiągnięcia przedsiębiorstwa.

Dzięki różnorodności kabli marki AxTel, seria PRO jest kompatybilna ze wszystkimi rodzajami telefonów stacjonarnych i komputerami. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Klientów i współczesnym trendom, producent oferuje słuchawki PRO zarówno w wersji jedno jak i dwuusznej. Słuchawka dostępna jest również w opcji XL z większymi niż standardowe nausznikami. Każdy komplet słuchawek został wyposażony w gąbki i skóropodobne nakładki na earplaty.

AxTel zapewnia na wszystkie swoje produkty pełną 2 – letnią gwarancję na każdego typu uszkodzenia – w tym również mechaniczne. Słuchawki w okresie trwania gwarancji są bezpłatnie wymieniane na nowe bądź naprawiane niezależnie od przyczyny usterki. Jak zauważa współwłaściciel firmy i Dyrektor Sprzedaży Mikołaj Kubiak - Poprzez zdjęcie odpowiedzialności za sprzęt z Konsultanta, gwarancja mechaniczna zapewnia mu większą swobodę i komfort użytkowania. Nie musi on martwić się o usterkowość zestawu i w pełni może skupić się na swojej pracy.

W ramach kampanii promocyjnej marki AxTel firma AXIUM zachęca wszystkich zainteresowanych do darmowego przetestowania słuchawek PRO w celu przekonania się o jakości dźwięku i komforcie użytkowania. Wszelkie oceny i uwagi odnośnie nowych modeli będą bardzo cenne. Więcej informacji można uzyskać drogą mailową axium@axium.pl bądź telefonicznie +48 22 490 96 00.

O firmie AXIUM S.C.

AXIUM S.C. jest dostawcą sprzętu teleinformatycznego. W swojej ofercie posiada marki wszystkich profesjonalnych słuchawek nagłownych dostępnych na rynku, telefony Polycom, Avaya, Yealink i inne oraz systemy call contact center Nixxis.

AXIUM Sp. J.