Firma » Biznes

BEST image PR wypromuje usługę Redlink.pl

Poznańska agencja public relations BEST image PR z dniem 1 września br. rozpoczęła współpracę ze spółką Vercom, dostawcą innowacyjnych rozwiązań oraz usług z dziedziny IT. Działania agencji skoncentrują się na aktywnej promocji autorskiej platformy komunikacyjnej Redlink.pl.

Współpraca wiąże się z dynamicznym rozwojem firmy Vercom jako dostawcy kompleksowych projektów informatycznych dla firm oraz powstaniem usługi Redlink.pl. Ta innowacyjna platforma komunikacyjna wykorzystywana jest na rynku jako narzędzie marketingu bezpośredniego oraz system wspierania procesów biznesowych. Umożliwia budowanie i podtrzymywanie pozytywnych relacji z klientami, partnerami biznesowymi i współpracownikami za pomocą czterech najbardziej popularnych kanałów komunikacji: smsów, faksu, wiadomości głosowych i mailowych.

Agencja BEST image PR obecna jest na rynku od 1998 roku. Od tego czasu wspierała i nadal wspiera działalność wielu znaczących firm: małych, średnich i dużych; o lokalnym, regionalnym i ogólnopolskim zasięgu działania. W ramach współpracy z firmą Vercom do zadań agencji należeć będzie doradztwo oraz realizacja pełnego zakresu usług PR, z głównym naciskiem położonym na media-relations. Celem jest doprowadzenie do rozpoznawalności firmy Vercom oraz marki Redlink.pl przy użyciu efektywnych i nowoczesnych narzędzi komunikacji.

Umowa została podpisana na czas nieokreślony. Osobą odpowiedzialną z ramienia Vercom będzie Tomasz Pakulski. Za kontakty w mediami odpowiadać będzie Zuzanna Szymańska z BEST image PR.

BEST image PR