Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Bezglutenowy Smalec z cebulką i mięsem od SmakMAK

Czasami mniej znaczy więcej. Wiedzą o tym wszyscy prawdziwi smakosze. Czy jest coś lepszego od kiszonego ogórka i pajdy świeżego chleba z pysznym smalcem?

Firma SmakMAK posiada w swojej ofercie bogaty wybór różnych wariantów tego przysmaku, w tym jeden z bardziej lubianych – smalec z cebulką i mięsem.

Aromatyczne dodatki w przysmaku bez glutenu

Linia smalców firmy SmakMAK zawiera wysokiej jakości smalce dostępne w wielu harmonijnie skomponowanych kompozycjach smakowych. Wariant szczególnie lubiany przez klientów to połączenie kremowego smalcu z aromatyczną cebulką i kawałkami najwyższej jakości mięsa wieprzowego. Dwieście gram tego wybornego rarytasu podane jest w poręcznym i estetycznym opakowaniu z czytelną etykietą – w sam raz dla nowoczesnych smakoszy podejmujących przy półce sklepowej wyłącznie świadome wybory. Na etykiecie smalcu znaleźć można symbol przekreślonego kłosa, który daje konsumentom czytelny sygnał, że mają oni do czynienia certyfikowanym produktem, bezpiecznym i odpowiednim dla osób będących na diecie bezglutenowej.

Smalec z cebulką i mięsem firmy SmakMAK to specjał, który może towarzyszyć naszej diecie niezależnie od pory roku i okazji. Idealnie sprawdzi się zarówno podczas letnich biesiad przy ognisku lub grillu, jak i w czasie długich zimowych wieczorów z książką lub ulubionym serialem.

SmakMAK

Smalec z cebulką i mięsem

Gramatura:200g

Cena: 3,99 zł

Wyczerpujące informacje o pełnej ofercie przysmaków od firmy SMAKMAK znaleźć można na stronie internetowej www.smakmak.pl oraz na www.facebook.com/smakmakwozniczak.

flypr