Dom » Wnętrza

Biblioteki POL-SKONE dla architektów i partnerów już otwarte!

Firma POL-SKONE uruchomiła nową stronę internetową, dostępną pod adresem www.biblioteki.pol-skone.pl. Najnowszy portal powstał z myślą o architektach i projektantach wnętrz oraz partnerach handlowych, którym oferuje łatwy dostęp do zdjęć i informacji technicznych, dotyczących produktów firmy.

Nowy serwis, dzięki swojemu przejrzystemu i intuicyjnemu charakterowi, pozostaje spójny z główną witryną www.pol-skone.eu, oferując zarazem nowe możliwości. Czytelny podział na sekcje dedykowane kolejno Architektom i Partnerom pozwala na sprawne korzystanie z portalu. Dostęp do bibliotek CAD produktów
POL-SKONE znacznie ułatwia pracę  projektantów i architektów, umożliwiając tworzenie unikalnych wizualizacji wnętrz. Biblioteki
POL-SKONE dają możliwość pobierania plików w  trzech formatach: DWG, 3DS MAX oraz REVIT.
Powstanie nowego serwisu to także odpowiedź na oczekiwania i potrzeby kontrahentów oraz partnerów handlowych firmy. Po prostej i szybkiej rejestracji w Strefie Partnera można uzyskać dostęp do wielu zdjęć aranżacyjnych i produktowych, palet kolorów, aprobat technicznych czy instrukcji. Takie rozwiązanie pozwala na sprawne pozyskanie danych o produktach, co jest dużym ułatwieniem przy tworzeniu materiałów informacyjnych i reklamowych.

Nowe perspektywy współpracy

Nowa witryna to prawdziwe udogodnienie dla przedsiębiorców oraz osób powiązanych z branżą wnętrzarską i budowlaną. Na stronie można znaleźć również katalog produktów oraz lokalizacje miejsc dystrybucji. Nawigację ułatwia wyszukiwarka produktów  POL-SKONE. Na portalu widoczny jest także odnośnik do głównej strony, co umożliwia szybki dostęp do dodatkowych informacji. Osoby, które pragną być na bieżąco z nowościami, dotyczącymi firmy mogą  również dopisać się do listy odbiorców newslettera. Rozwinięcie działalności internetowej to odzwierciedlenie elastyczności firmy, jej rozwoju i podążania za zmieniającymi się potrzebami rynku. Utworzenie serwisu bibliotek pokazuje, że POL-SKONE dąży nie tylko do zaspokajania potrzeb indywidualnych klientów, ale dba także o partnerów i projektantów. Krok naprzód w kierunku profesjonalistów z pewnością pozytywnie wpłynie na przyszłą współpracę wewnątrzbranżową.

Więcej informacji na stronie: www.pol-skone.eu

E.C.H.O. Communications