Firma » Biznes

Bilet do Teatru Wielkiego kupisz przez Internet z Platnosci.pl

Serwis Platnosci.pl, należący do PayU SA, rozpoczął współpracę z Teatrem Wielkim Operą Narodową. Od 1 kwietnia na stronie www.teatrwielki.pl istnieje możliwość szybkiego zakupu biletów przez Internet.

Firma PayU SA do której należy system Platnosci.pl, udostępniła na stronie Teatru Wielkiego Opery Narodowej dedykowane rozwiązanie, pozwalające nabyć bilety w zaledwie kilka minut. Internauci mogą zrealizować płatność korzystając z przelewu elektronicznego lub karty płatniczej. Cały proces jest szybki i transparentny. Internauci zyskują w ten sposób możliwość rezerwacji miejsc i unikają kolejek przy kasach.

Szeroki wybór kanałów płatności i gwarancja bezpieczeństwa to podstawa w przypadku współpracy z tak wymagającym i uznanym partnerem, jakim jest Teatr Wielki Opera Narodowa. Platnosci.pl to system kojarzony głównie z wdrożeniami w sklepach internetowych, jednak nasz produkt sprawdza się równie dobrze w przypadku kin czy teatrów, dlatego też cieszymy się, że mogliśmy zrealizować projekt dla tak poważanej instytucji kulturalnej - komentuje Marcin Jabłoński, Członek Zarządu PayU SA, właściciela serwisu Platnosci.pl.

System obsługi płatności online został wdrożony na oficjalnej stronie Teatru Wielkiego Opery Narodowej: http://www.teatrwielki.pl/

FuturePR