Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

BIO SOK RABENHORST ANTYOKSYDANTY – Naturalna siła antyoksydantów

Rabenhorst to niemiecka marka, która może pochwalić się 200 letnią tradycją i doświadczeniem w produkcji najwyższej jakości naturalnych soków, tłoczonych bezpośrednio z owoców. Szeroka gama soków Rabenhorst to w większości produkty BIO tworzone z myślą o smakoszach, oraz osobach pragnących w sposób naturalny wzbogacić swoją dietę w cenne składniki odżywcze.

Wśród propozycji marki znalazł się Ekologiczny Sok wieloowocowy Rabenhorst Antyoksydanty BIO, który skomponowany został wyłącznie z owoców naturalnie bogatych w przeciwutleniacze – czerwonych winogron, aronii, aceroli, żurawiny, czarnej porzeczki, czarnego bzu, borówki i granatu. Wszystkie owoce, użyte w procesie produkcji soku Rabenhorst Antyoksydanty BIO, pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych, sok zaś powstał w procesie wolnego tłoczenia na zimno, dzięki czemu zachowuje wartości odżywcze i wyrazisty, aromatyczny smak owoców. Różnorodność, prawidłowe zbilansowanie składników soku oraz odpowiedni proces technologiczny pozwalają na dostarczenie do organizmu niezbędnych minerałów, związków i witamin, w tym cennych przeciwutleniaczy. Porcja soku 200 ml pokrywa referencyjną ilość witaminy C do 100%.

Wieloowocowy sok Rabenhorst Antyoksydanty 100 % BIO dostępny jest w butelce z ciemnego szkła, chroniącego jej cenną zawartość przed promieniami słońca. Można go nabyć w stacjonarnych i internetowych aptekach oraz dobrych sklepach ze zdrową i ekologiczną żywnością. Sok należy przechowywać w lodówce i spożyć w przeciągu 5 dni od otwarcia butelki.

www.victualia.pl

Marka: Rabenhorst

Pojemność: 750 ml

Cena: ok 14 zł

Importer: Victualia Saluber

* Rabenhorst jest niemiecką firmą rodzinną produkującą soki od 200 lat! Firma wykorzystuje całe swoje wieloletnie doświadczenie, kreatywność oraz wiedzę do tworzenia najwyższej jakości soków ze świeżych, zdrowych i najlepszych jakościowo warzyw i owoców.  Soki Rebenhorst są 100% naturalne, w zdecydowanej większości ekologiczne, niezwykle esencjonalne i aromatyczne. Dzieję się tak za sprawą unikalnego procesu produkcji, polegającego między innymi na powolnym tłoczeniu na zimno świeżych owoców prosto do butelek.

Tok Tok

Zamów opracowanie informacji prasowej

Dziś:
Maskotka z filcu - warsztaty, 22.09, godz. 12:00, Empik Bonarka, Kraków,

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 78741 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )