Technologie » Internet

Bluerank prowadzi działania SEO dla PwC

Agencja SEM Bluerank jest odpowiedzialna za kompleksową obsługę SEO marki PwC - globalnej organizacji świadczącą profesjonalne usługi doradcze.

PwC świadczy rozbudowane usługi doradcze w obrębie takich obszarów, jak: księgowość, finanse, prawo, podatki, czy zarządzanie zasobami ludzkimi. Organizacja funkcjonuje w 158 krajach. Zakres prowadzonych prac search engine marketing obejmuje między innymi wsparcie consultingowe oraz przeprowadzenie szkolenia SEO dla pracowników PwC odpowiedzialnych za marketing internetowy firmy. Zastosowanie zaawansowanych działań z zakresu SEO ma na celu poprawę widoczności usług świadczonych przez firmę w naturalnych wynikach wyszukiwania oraz świadome zarządzanie wizerunkiem marki w SERP. Wdrożenie nowej strategii pozwoli na lepszą promocję treści prezentowanych za pośrednictwem oficjalnej witryny internetowej www.pwc.pl.

Szymon P.